ati74 مدیر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 7477 عنوان خانمایی که زگیل تناسلی داشتن | مشاهده متن کامل بحث + 1202 بازدید | 64 پست سلام عذر میخوام میشه به چندتا سوالم جواب بدید کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند.... یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵. فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی 1398/04/25 | 15:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ati74 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 7477 بله خب هرچه تميز تر باشي بهتره یعنی برم اپلاسیون؟؟؟اخه هم مطمئن نیستم که میشهیهو خونه بیادو هم اینکه وقتی میگی زگیل داشتی میترسن😞 کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند.... یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵. فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
ati74 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 7477 ببخشید اصلا علت زگیل تناسلی چیه؟؟؟؟ از ویروسهای مقاربتی هستی ولی ممکنه احتمال خیییییلی کم هم میتونه محل اپلاسیون الوده باشه کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند.... یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵. فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
mamosss عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 3739 یعنی برم اپلاسیون؟؟؟ اخه هم مطمئن نیستم که میشه یهو خونه بیاد و هم اینکه وقتی میگی زگیل داشتی میت ... عزیزم یه کم دودی بده تا کامل رفع بشه عاشق سریال هرجایی ام ...میران و ریان...پروفایلم مخصوصص اون سریاله...عشق منن این دوتا❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
ati74 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 7477 بفرمایید میشه سوالمو جواب بدید؟؟؟ کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند.... یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵. فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
sayeh7300 عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 1465 دکتر بمن هم گفت۹۰در صد برا رابطه هست ولی ممکنه درصد خییییلی کمی هم بخاطر محل اپلاسیون الوده با ... علامتهاش میگید ؟؟
ati74 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 7477 عزیزم یه کم دودی بده تا کامل رفع بشه باوشبنظرتون اپلاسیون برم؟میترسم خونریزی کنهچون خونریزی کنه پخش میشه کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند.... یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵. فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
ati74 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 7477 کرم موبر استفاده کن و اون ناحیه که زگیل بوده نزن کرم خوبه یعنی؟ کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند.... یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵. فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
mamosss عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 3739 باوش بنظرتون اپلاسیون برم؟ میترسم خونریزی کنه چون خونریزی کنه پخش میشه خوب نرو یه مدتی مجبور نیستی که تحمل کن تا خوب خوب بشه عاشق سریال هرجایی ام ...میران و ریان...پروفایلم مخصوصص اون سریاله...عشق منن این دوتا❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
النازززوکیل2217 عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 1149 از ویروسهای مقاربتی هستی ولی ممکنه احتمال خیییییلی کم هم میتونه محل اپلاسیون الوده باشه ببخشید ینی مرد باعث اون میشه؟؟؟؟ رفیق بی کلک مادر
ati74 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 7477 علامتهاش میگید ؟؟ علامت خاصی نداره درد هم ندارهولی اگر داخل بازش سوزش دارهبیشتر اون صایعه ای که روی پوست تشکیل میشه نشونشهعکسای گوگل هست کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند.... یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵. فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
عسل914 عضویت: 1395/12/08 تعداد پست: 1284 اره کرم خوبه چون خونریزی و برش نداره و دست خودت هست که کدوم قسمتا بزنی . به نظر من بهترین راه حل کرم موبر هست برا این مشکلی که شما داری .ولی خوب اون قسمتی که زگیل بوده رو نزن اصلا
النازززوکیل2217 عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 1149 باوش بنظرتون اپلاسیون برم؟ میترسم خونریزی کنه چون خونریزی کنه پخش میشه ی مدت شیو نکن خوب گلم خطر داره این طور که معلومه رفیق بی کلک مادر
ati74 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 7477 خوب نرو یه مدتی مجبور نیستی که تحمل کن تا خوب خوب بشه چون میخوام برم معاینه دکتر میخوام تمیز برم روم نمیشهضمن اینکه میترسم هرروشی انجام بدم خونریزی کنه که باعث پخش شدنش میشهدکتر هم دعوام میکنه🙄 کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند.... یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵. فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
مامان٣٦ عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 1284 یعنی برم اپلاسیون؟؟؟ اخه هم مطمئن نیستم که میشه یهو خونه بیاد و هم اینکه وقتی میگی زگیل داشتی میت ... خب اپيلاسيون نكن، خودت توي خونه با ژيلت بزن و اطراف زگيلي كه برداشتي رو زياد تحريك نكن