ati74 مدیر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 7477 عنوان خانمایی که زگیل تناسلی داشتن | مشاهده متن کامل بحث + 1202 بازدید | 64 پست سلام عذر میخوام میشه به چندتا سوالم جواب بدید کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند.... یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵. فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی 1398/04/25 | 15:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ati74 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 7477 ی مدت شیو نکن خوب گلم خطر داره این طور که معلومه کرم بزنم یعنی؟الان میخوام دکتر معاینه کنه چشش ببینه حداقل🤦♀️ کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند.... یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵. فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
sayeh7300 عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 1465 علامت خاصی نداره درد هم نداره ولی اگر داخل بازش سوزش داره بیشتر اون صایعه ای که روی پوست تشکیل میش ... من چندبار رفتم اپی قسمت بیکینی دونه ها قرمز زد اما باز خوب شد خودش چون شنیدم با اپی هم میشه الان میترسم نکنه یچیزی بشه میگن سرطان زاست
ati74 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 7477 اره کرم خوبه چون خونریزی و برش نداره و دست خودت هست که کدوم قسمتا بزنی . به نظر من بهترین راه حل کرم ... باشه همینکارو میکنممرسی گلم کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند.... یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵. فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
rozallii عضویت: 1398/03/26 تعداد پست: 1420 من چن وقته یه گوشت اضافه کوچولو قسمت بالای بالای اونجام دراومده یعنی زگیله؟تا حالا به کسی نگفته بودم 😔 به زندگی همجنس های خودمون رحم کنیم خواهشا
مگمگودوستان عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 14 دکتر به من گفت تحت هیچ شرایطی از ژیلت و اپلاسیون استفاده نکنه چون اگه یه دونه مونده باشه باعث پخش شدنش میشه من چند ساله دارم موبر دپی استفاده میکنم و دیگه هم بعد از فریز بار اول درنیومدن
ati74 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 7477 من چندبار رفتم اپی قسمت بیکینی دونه ها قرمز زد اما باز خوب شد خودش چون شنیدم با اپی هم میشه ال ... من بعد این ماجراها حتما میرم لیزر کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند.... یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵. فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
مامان٣٦ عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 1284 ببخشید ینی مرد باعث اون میشه؟؟؟؟ نه عزيزم دلايل مختلفي ميتونه باشه، يكي از مهمترين دلتيلش هم روابط جنسي و آلوده بودن شريك جنسي هست
ati74 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 7477 دکتر به من گفت تحت هیچ شرایطی از ژیلت و اپلاسیون استفاده نکنه چون اگه یه دونه مونده باشه باعث پخش شد ... تو برا بار دوم که رفتی معاینه چطو تمیز کردی؟ده روز گذشته از برداشتنش کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند.... یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵. فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
النازززوکیل2217 عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 1149 کرم بزنم یعنی؟ الان میخوام دکتر معاینه کنه چشش ببینه حداقل🤦♀️ ینی انقد ریاد شده؟؟؟؟ رفیق بی کلک مادر
ati74 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 7477 من چن وقته یه گوشت اضافه کوچولو قسمت بالای بالای اونجام دراومده یعنی زگیله؟ تا حالا به کسی نگفته بو ... حتما برو یه معاینه بکنضرر ندارهخیال خودت راحت میشه کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند.... یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵. فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
مامان٣٦ عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 1284 من چن وقته یه گوشت اضافه کوچولو قسمت بالای بالای اونجام دراومده یعنی زگیله؟ تا حالا به کسی نگفته بو ... شكلش چطوريه؟ يه دونه س؟ درد و خارش نداره
ati74 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 7477 ینی انقد ریاد شده؟؟؟؟ به روم نیار🙈🙈🙈خو ده روز شدهقبلشم ۳-۴روز شیو نکرده بودم کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند.... یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵. فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
rozallii عضویت: 1398/03/26 تعداد پست: 1420 شكلش چطوريه؟ يه دونه س؟ درد و خارش نداره مثل گوشت اضافس رنگ پوسته نه هیچی نداره به زندگی همجنس های خودمون رحم کنیم خواهشا
مامان٣٦ عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 1284 مثل گوشت اضافس رنگ پوسته نه هیچی نداره اگه يه دونه باشه مشكلي نيست
النازززوکیل2217 عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 1149 من چن وقته یه گوشت اضافه کوچولو قسمت بالای بالای اونجام دراومده یعنی زگیله؟ تا حالا به کسی نگفته بو ... وای حتما نشون بده به دکتر بی تفاوت نباش رفیق بی کلک مادر