واقعیت داره خدایی؟ شما چیزی دیدین؟ حرف جن و اینارو وسط نکشید فقط اگر خودتون دیدی بگید من این هفته 5 شنبه با دوستام میخوایم انجام بدیم ولی من نمیتونم باور داشته باشم چنین چیزیو
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خودم انجام ندادم ولی پدرم پیش یه مرتاض هندی انجام داده بود و روح دوستشو احضار کرده بودن و مرتاض واسه تایید کارش از روح خواسته بود یه نشونه بده که اونم نشونی یه عکس توی داشبورد ماشینشو داده بود
و اینو هم شنیدم که اکثرا روح ها نمیان موجودات زیادی هستن که شرورا و اونا میان و اگه نتونید برگردونید و حرفه ای نباشید میمونن و آزارتون میدن البته شنیدم فقط نمیدونم راسته یا نه
من دختر خاله بابام تو خوابگاهشون تو قزوین ازین کارا میکردن هر شب جمعه میگفت روح احضار کردیم طرف اسمشو گفت بعد هفته بعدش رفتیم قبرستونه قزوین همون اسمو فامیلو رو قبر دیدیم میگفت جیغ میزدیم می دویدیم
از من می شنوین انجام ندین اذیت می شین به مرور زمان تازه اگرم بیاااااااان شااااااااااید اونم اونوقت خود اون روح ها خیلی اذیت میشن درست نیست این کار
برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص فروش لوازم خرازي و نمدي لطفا با شماره زیر تماس بگیرید: 09904692640 کانال ما: Asarehart_kharrazi@ دنیای نمدی به آساره تغییر نام داده! آساره یعنی ستاره!
به نظر من این کارو نکنید بهتره چون بعدا دچار مشکل میشید اولیش هم اینه که ارامشتونو تا مدت ها از دست میدید تازه اگر وارد نباشید که بدتر ممکنه دچار انرحاف بشید
ای خدا دلگیرم ازت ای زندگی سیرم ازت
26 ابان
ساعت 12.15
من تو دوران دانشجویی تو خوابگاه انجام دادیم ساعت 3 نصف شب خیلی ترسیدم آخرم نفهمیدم اون اتفاقهای اون شب رو شخص خاصی انجام داد یا کار جن بود ولی فکر کنم کار یکی از دوستام بود
گویند که لحظه ایست روییدن عشق آن لحظه هزار بار تقدیم تو باد