2777
2789
عنوان

کسایی که احضار روح کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 344749 بازدید | 9972 پست
من شنیدم هر وقت که احضار میکنند اونا فشار قبر دارند
برای حال خوبم محتاج دعای شما نی نی سایتی ها هستم یه زمانی آرزوم بود مادر بشم ولی الان فهمیدم شوهرم بهم خیانت کرده دارم جدا میشم میشه از ته قلبتون برای آرامشم دعا کنید🙏🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دیدم اما خیلی بچه بودم 10سالم بود یادمه .. یکی از از بستگان ک اینکاره بود روح داداشمو احضار کرد خیلی ترسناک بود اما چون بچه بودم زیاد یادم نیست چیکار کرد ... اما نزدیک بود ک روح داداشم دیگه برنگرده چون تو مسیر خونمون ک آرامگاه داشت اونطرف نمیدونست ک آرامگاه تو مسیرشه روحهای مردگان کمی اذیتش کرده بودن وقتی ب زور ب هوش اومد چهرش شده بود سنگ
از تمام دلتنگی ها ، از اشک ها و شکایت ها که بگذریم باید اعتراف کنم ، مادرم که میخندد خوشبختم ...
هیجان داره دوست دارم با اینکه به هیچ عنوان نمیتونم باور کنم ولی دختر خاله بابام میفت 100% راسته شک نکن میریم شمال احضار میکنیم حالا اگرم نرفت همونجا میمونه ما برمیگردیم تهران
God is on my side
آره وروجک منم شنیدم قبلنا یه خانومی تو شیراز بود به نام اعتمادی همه بچه هاش خارج از کشور بودن فال قهوه میگرفت و احضار روح میکرد تو فال قهوه خواهرم 1 ماهه باردار بود بهش گفت و اسم بچه رو هم گفت و .... از طرفی از آگاهی بعضی قتلهای مشکوک که بی نتیجه میموند همکاری میکرد با احضار روح اما این کارو گذاشت کنار گفته بوده اومدن تو خوابم خواهش کردن اینکارو نکنم گفتن با کتک و درد روح هارو میارن