2777
2789
عنوان

کسایی که احضار روح کردن بیان

344749 بازدید | 9972 پست
واقعیت داره خدایی؟ شما چیزی دیدین؟ حرف جن و اینارو وسط نکشید فقط اگر خودتون دیدی بگید من این هفته 5 شنبه با دوستام میخوایم انجام بدیم ولی من نمیتونم باور داشته باشم چنین چیزیو
God is on my side

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم انجام ندادم ولی پدرم پیش یه مرتاض هندی انجام داده بود و روح دوستشو احضار کرده بودن و مرتاض واسه تایید کارش از روح خواسته بود یه نشونه بده که اونم نشونی یه عکس توی داشبورد ماشینشو داده بود
و اینو هم شنیدم که اکثرا روح ها نمیان موجودات زیادی هستن که شرورا و اونا میان و اگه نتونید برگردونید و حرفه ای نباشید میمونن و آزارتون میدن البته شنیدم فقط نمیدونم راسته یا نه
من دختر خاله بابام تو خوابگاهشون تو قزوین ازین کارا میکردن هر شب جمعه میگفت روح احضار کردیم طرف اسمشو گفت بعد هفته بعدش رفتیم قبرستونه قزوین همون اسمو فامیلو رو قبر دیدیم میگفت جیغ میزدیم می دویدیم
God is on my side
از من می شنوین انجام ندین اذیت می شین به مرور زمان تازه اگرم بیاااااااان شااااااااااید اونم اونوقت خود اون روح ها خیلی اذیت میشن درست نیست این کار
برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص فروش لوازم خرازي و نمدي لطفا با شماره زیر تماس بگیرید: 09904692640 کانال ما: Asarehart_kharrazi@ دنیای نمدی به آساره تغییر نام داده! آساره یعنی ستاره!
به نظر من این کارو نکنید بهتره چون بعدا دچار مشکل میشید اولیش هم اینه که ارامشتونو تا مدت ها از دست میدید تازه اگر وارد نباشید که بدتر ممکنه دچار انرحاف بشید
ای خدا دلگیرم ازت ای زندگی سیرم ازت 26 ابان ساعت 12.15
من تو دوران دانشجویی تو خوابگاه انجام دادیم ساعت 3 نصف شب خیلی ترسیدم آخرم نفهمیدم اون اتفاقهای اون شب رو شخص خاصی انجام داد یا کار جن بود ولی فکر کنم کار یکی از دوستام بود
گویند که لحظه ایست روییدن عشق       آن لحظه هزار بار تقدیم تو باد