2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 44 پست
راحتش نمیزارم مردی که خیانت کرد دیگه ب درد نمیخوره وایمیستادم اذیتش میکردم برم تا اون زنه رو راحت بی ...

آخه ب شوهرش نفهمونده ک...شوهره هم از ایناس ک اصلا نمیفهمونه و نقطه ضعف نمیده و هیچ جوره قبول نمیکنه  و خودش پیامبر راستین میدونه!

چیکار مثلا؟؟؟؟

بگم که تا تاپیکو میبندن و هزار تا انگ هم بهم میزنن

همون روشی که اون خانم مطلقه!! رفته.🌷

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب چ فکری شما بگو بهش بگم😀

جا اینکه خودش حرص بخوره. بره با بزرگترا در میون بزاره 2 سال هم. نیست ک ازدواج کردن و اینجور خیانت ببینه گناه داره. ببینه بزرگترا چه تصمیمی براش میگیرن

جا اینکه خودش حرص بخوره. بره با بزرگترا در میون بزاره 2 سال هم. نیست ک ازدواج کردن و اینجور خیانت بب ...

آخه شوهره میگه زیاد نمیتونم بهت مهر بدم ندارم ولی بیا توافقی بریم جدا شیم در صورتیکه زنش میخواد زندگیشو حفظ کنه شوهره فقط میگه جدایی با مهر کم!

خب تو خصوصی بگو اگ واقعا میدونی جواب میده

نه عزیز دلم من نمیدونم منظورم چیز دیگه ای بود🌷

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
آخه شوهره میگه زیاد نمیتونم بهت مهر بدم ندارم ولی بیا توافقی بریم جدا شیم در صورتیکه زنش میخواد زندگ ...

خب دیگه عزیزم زنه کاری نکرده ک از چیزی بترسه. مگه نمیگه طلاق. اینم بره به خانوادش بگه. بگه من کم و کسری نزاشتم این آقا هم به من داره خیانت میکنه من چند وقت چیزی نگفتم شاید سر عقل بیاد اما ن و نشد. اون موقع خانواده خودشون میدونن چیکار کنن

پس اونم چشم و دلش جای دیگست!این رفتار مردیه ک یکی و دارن!

ولی آمارشو بهم دادن که خیلی کلافس، بی حوصلس، حتی با خانوادشم دعوا کرده

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز