2777
2789
عنوان

اقدام

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 74 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اون خون لانه گزینیه عزیزم احتمال زیاد باردار شدی یه هفته بعد از تاخیرت آز بده اگرم نشدی نگران نباش ...

ینی چی تا دو ماه دیگ میشه

ینی تو این دوماه پریوده یا بارداره دوماه دیگ مشخص میشه🙊

برا سلامتی نی نی ی صلوات مهمونم کن فداتشم🥰
ینی چی تا دو ماه دیگ میشه ینی تو این دوماه پریوده یا بارداره دوماه دیگ مشخص میشه🙊

ن منظورش اینه ایشالله دوماه دیگه باردار میشی اگه این ماه باردار نباشی 

خانما میشه واسه سلامتیه نی نیم یدونه صلوات بفرسی 💗💗
خواهشا اونجوری نگو دست خودم نیس نمیدونم دگ

عزیزم منکه به تو چیزی نگفتم منظورم به دکترت بود ک باید اینارو بهت بگه

سلام"  منم پارسال فقط یک شب اقدام  داشتم فقط یک شب ولی ۴ روز پریودم عقب افتاد"  درحالی که من پریودام همیشه منظمه۲۶ روزه س"ولی برتم سواله واقعن طبیعیه اون تعخیر برای یک شب اقدام یا چیزه دیگه ی هست؟

یه بسته(( فلفل هندی قرمز )) بزارین تو جیبتون "هروقت هوس کردید برای کسی ((درد و دل کنید)) یه قاشق غذاخوری بریزین تو حلقتون "  من امتحان کردم عالیه   👌👌
سلام"  منم پارسال فقط یک شب اقدام  داشتم فقط یک شب ولی ۴ روز پریودم عقب افتاد"  درحال ...

پارسال اقدام داشتی یک شب الان چند ماه پریودیت عقب میفته؟؟؟؟

پارسال اقدام داشتی یک شب الان چند ماه پریودیت عقب میفته؟؟؟؟

عزبزم یادمه پارسال فقط یک شب اقدام کردم "اون ماه پریودم ۴ روز عقب افتاد(فقط اون ماه)بعداز اون پشیمون شودم دیکه اقدام نکردم و پریودام منظمه الانم "ولی میگم تو اقدام پریود به هم بریزه علاعم خطره یا خوب؟

یه بسته(( فلفل هندی قرمز )) بزارین تو جیبتون "هروقت هوس کردید برای کسی ((درد و دل کنید)) یه قاشق غذاخوری بریزین تو حلقتون "  من امتحان کردم عالیه   👌👌
ولی لکه هام ازفروردین بود یااردیبهشت شروع شدن

شاید عفونت داری یا شایدم پولیپ رحم داری  دقیق نمیدونم به دکترت بگو لکه بینی داری درست حسابی بیفت دنباله دوا درمونت پیش متخصصم برو

عزبزم یادمه پارسال فقط یک شب اقدام کردم "اون ماه پریودم ۴ روز عقب افتاد(فقط اون ماه)بعداز اون پشیمون ...

ن خیلی خوبه میگن که بدن وقتی واکنش نشون بده واسه بارداری داره رحم آماده میکنه خودشو تو اقدام خیلی مشکل پیش میاد