2777
2789
عنوان

اقدام

381 بازدید | 74 پست

سلام خانما میشه  بگین نزدیک پریودی چرا من خیلی ترشح سفید دارم خیلی لباس زیرم بشدت خیس میشه دوروزم عقب انداختم نمیگم بخاطر بارداری چون ماه پیشم اینجوری بودم چند روزه اینجوریم

خانما میشه واسه سلامتیه نی نیم یدونه صلوات بفرسی 💗💗

یعنی همه اینجورین ماه پیشم خیلی عقب انداختم اولین بارم بود سی روز پریود نشدم امپول زدم چهارتا بعد هفت روز شدم الانم مث ماه پیش ترشح دارم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خانومی راستش من امروز ترشح سفید کمی توش خون قهوه ای ومایل به صورتی بود دیدم اقدام کردم واسه بارداری ...

منکه توماه اول اقدامم اینجوری بودم قبل پریودی اینجوری بودم لکه بینی داشتم عفونتم برطرف شد کاملا پریودیام منظم شد نمیدونم شاید بارداری 

منکه توماه اول اقدامم اینجوری بودم قبل پریودی اینجوری بودم لکه بینی داشتم عفونتم برطرف شد کاملا پریو ...

واقعا نمیدونم خیلی میترسم ماه اردبیهشت لکه دیدم رفتم دکترازمایش گرفت گفت مشکل نداری وحالا امروز صورتی دیدم البته مخاطی قهوه ای خون اعصابم ریخت بهم بی بی گرفتم میتونم فردا امتحان کنم

بله

احتمالا بخاطر اینه که ماه اول اقدامی یکم بهم ریخته هورمونات

منم تو ماه اول اقدامم این علائمو داشتم حتی خون لانه گزینی هم دیدم ولی باردار نبودم ولی بعد ۲ ماه باردار شدم

توام انشالله که باردار باشی اگرم نشدی نگران نباش مشکلی نداری

برای امسال بچه دار شدنم یه صلوات بفرستین لطفا یه بچه سالم و صالح و خوشگل ممنون😘          🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
خانومی راستش من امروز ترشح سفید کمی توش خون قهوه ای ومایل به صورتی بود دیدم اقدام کردم واسه بارداری ...

اون خون لانه گزینیه عزیزم احتمال زیاد باردار شدی یه هفته بعد از تاخیرت آز بده

اگرم نشدی نگران نباش مطمعنن تا یکی دوماه دیگه میشی

برای امسال بچه دار شدنم یه صلوات بفرستین لطفا یه بچه سالم و صالح و خوشگل ممنون😘          🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹