2777
2789
عنوان

اقدام

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 74 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا نمیدونم خیلی میترسم ماه اردبیهشت لکه دیدم رفتم دکترازمایش گرفت گفت مشکل نداری وحالا امروز صورت ...

الان چنده سیکلته چند وقته اقدامی؟

خانما میشه واسه سلامتیه نی نیم یدونه صلوات بفرسی 💗💗
احتمالا بخاطر اینه که ماه اول اقدامی یکم بهم ریخته هورمونات منم تو ماه اول اقدامم این علائمو داشتم ...

الان من چهار ماه با این ماه اقدامم تنبلیم دارم ولی معمولیه دکتر گفت نیازی ب قرص نیس طبیعی اقدام کن اگه باردار نبودم میرم برام قرص بنویسه

احتمالا بخاطر اینه که ماه اول اقدامی یکم بهم ریخته هورمونات منم تو ماه اول اقدامم این علائمو داشتم ...

کاری واسه بارداریت نکردی مشکلی داشتی ماه چند اقدام گرفت خدا نینیتو حفظ کنه چند ماهته

واقعا من میتونم فردا بی بی امتحان کنم 

اگه نزدیک دورته یا عقب انداختی به احتمال نشون بده اگه پریود شدی حتما ختما عفونت داری احتمالش زیاده

۲۴

پس هم سنیم ولی من مرداد میشه ۲٤ سالم.منم ازمایشام خوبن ولی کیست ریز دارم اونم کم ولی دکتر گفت طبیعی باردار میشی ولی منکه دیگه خسته شدم شوهرمم بچه دوست داره دلم نی نی میخواد😭😭

اخه قرمزکمرنگه بعد قهوه ای اصلا بونداره که خون پریود باشه 

الان چند دورته یعنی نزدیک پریودیته اخه لک لانه گزینی سیزده یا پونزده روز بعد لقاح

اخه قرمزکمرنگه بعد قهوه ای اصلا بونداره که خون پریود باشه 

فقط مراقب باش کاری نکن نزدیکیم نکن انشالله بی بیت مثبت میشه

الان چند دورته یعنی نزدیک پریودیته اخه لک لانه گزینی سیزده یا پونزده روز بعد لقاح

راستش من ۴ یا ۵ تیر شده بودم خون ریزی داشتم والله چی بگم قاطی کردم ازاقدام به بعد اینجورشدم هفت ماهه بعد من اردیبهشت چند روز پشت سرهم لکه دیدم قهوه ای مایل به سیاه بعدندیدم اصلا تاالان اینجورشدم