2777
2789
عنوان

من به این دندون پزشکه چی بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 67 پست
نههه قبل اینکه پرکنه شکسته بود..بعد عصب کشی بلافاصله که ازمطب اومدم بیرون دیدیم

عزیزم یه وقت هایی موقع عصب کشی لازمه بافت های دندونی که سالم اند اما ساختارشون ضعیفه، حذف بشن. این جور مواقع نمیگیم دندون شکسته، میگیم ریداکت شده که یه کار اصولی و درسته

اکه ترمیمتون بلنده و اذیت میکنه، برید بگید درستش میکنه

کاربر “گشتا” هستم که قطع دسترسی شدم🙁
من دندونپزشک رفته بودم درست دندونمو ترمیم نکرده بود درواقع داغونش کرده بود😐همچین بهش عصبانی شدم که ...

خب همین عصبانی شدنتو بگو چجوری بودی چی گفتی که دکتره ترسید..من خیلی بی بخارم😒

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه فعلا هزینشو ندارم گفت روکشش ۴۰۰ میشه

هروقت تونستی بزار

چون دندون به مرور میپوسته 

من کلی هزینه برام بر داشت مجبور شدم جراحی لثه کنم

به دکترت لگو به خاطر شکست دندونم برام روکش کن

شاید قبول کنه

برای ظهور امام زمان صلوات
عزیزم یه وقت هایی موقع عصب کشی لازمه بافت های دندونی که سالم اند اما ساختارشون ضعیفه، حذف بشن. این ج ...

نمیدونم بخدا خودش گفت آره شکسته..آخه همون قسمتشم تیزه

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
نمیدونم بخدا خودش گفت آره شکسته..آخه همون قسمتشم تیزه

خوب باید تیزیش اصلاح بشه و ترمیم متناسب با دندونت انجام بشه

اگه ساختار دندونت خیلی از دست رفته حتماااااا روکش کن 

کاربر “گشتا” هستم که قطع دسترسی شدم🙁
هروقت تونستی بزار چون دندون به مرور میپوسته  من کلی هزینه برام بر داشت مجبور شدم جراحی لثه کن ...

عمرا اینکارو بکنه ..فکرنکنم 

خب همین عصبانی شدنتو بگو چجوری بودی چی گفتی که دکتره ترسید..من خیلی بی بخارم😒

جدی گفتم کمی هم اخم و تخم قاطیش کردم...من کلا جذبه دارم 😆😆😆😆بابا راحت و ساده بگو همین...حتما بده درستش کنه.

خوب باید تیزیش اصلاح بشه و ترمیم متناسب با دندونت انجام بشه اگه ساختار دندونت خیلی از دست رفته حتما ...

داخلش که کلا خالی شده 

یه پرس و جو بکن از دکتر دیگه ببین باید چیکار کنی  ولی چون هزینه کردی کوتاه نیا اصلا  اگه ...

همه دندونای عصب کشیمونو باید بدیم روکش؟!؟!!یعنی خودمون بگیم میذارن؟یا خود دکتر باید تشخیص بده؟من چهارتا عصب کشی کردم خوب ترمیم شدن...روکش لازمه؟

یه پرس و جو بکن از دکتر دیگه ببین باید چیکار کنی  ولی چون هزینه کردی کوتاه نیا اصلا  اگه ...

شوهرم عصبیه ولی کلا اینجا بیخیال شده داخلم نمیاد

همه دندونای عصب کشیمونو باید بدیم روکش؟!؟!!یعنی خودمون بگیم میذارن؟یا خود دکتر باید تشخیص بده؟من چها ...

عزیزم میشه یه عکس ازدندونایی که ترمیم کردی بدی ببینم براتو چجوریه؟