2777
2789
عنوان

من به این دندون پزشکه چی بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 67 پست
اینجا گفتن روکش ..استرس گرفتم   گفتم شاید اون موقع میذاشت    

نه عزیزم نگران نباش 

فکر کنم اگه دندون خیلی خراب شده باشه نیاز به روکش داره..چون منم دوتا رو عصب کشی و پر کردم ولی یکیشونو گفت روکش بزارکه نشکنه..ولی منم فعلا نتونستم بزارم

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه دندونای عصب کشیمونو باید بدیم روکش؟!؟!!یعنی خودمون بگیم میذارن؟یا خود دکتر باید تشخیص بده؟من چها ...

بین من دکترم بهم نگفت 

دندونم بعد چند سال شکست 

وقتی رفتم دکتر گفت باید روکش میکردی

برای ظهور امام زمان صلوات

آره حتما برو. خواهر زاده منو دندون عصب کشی کرده بود پانسمان بعد یادش رفته بود پر کنه بعد 3 هفته خاهر زادم رفته بود پیشش که دندونم اذیت میکنه از وقتی پر کردم دکتر گفته رفتی پیش کی اصلا پر نکرده فقط پانسمان😂😂😂گفت خودتون دیگه میگفت زیر بار ننیرفته  آخر پروندمو رفته دیده و آخرش وفت متشی مقصر وقت نداده بهت

منم و دوتا جوجه رنگی و بابا قوقولی  
آره حتما برو. خواهر زاده منو دندون عصب کشی کرده بود پانسمان بعد یادش رفته بود پر کنه بعد 3 هفته خاهر ...

وای چه خواهرزاده باحالو بیخیالی داری🤣🤣🤣🤣من رفتم هیچکارنکرد فقط اون قسمتی که بلند بود رو صاف کرد ..اون تیزی دندونمم گرفت گفت نمیشه ترمیم کنم

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

درست میکنه عزیزم منم عصب کشی کردم خخخیلی زیاد دندونمو اورده بود بالا ۳ روز پدرم در اومد موقع غذا خوردن از بس درد میگرفت رفتم روشو کوتاه کرد

دیشتان دیلا دیشتان دیلا دیشتان دیل  
درست میکنه عزیزم منم عصب کشی کردم خخخیلی زیاد دندونمو اورده بود بالا ۳ روز پدرم در اومد موقع غذا خور ...

آره منم رفتم روشو کوتاه کرد خیلی بهترشد