2777
2789
عنوان

من به این دندون پزشکه چی بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 67 پست
مگر اینکه خیلی آدم مریضی باشه وگرنه که باید درستش کنه

نمیدونم بخدا ..بدیش اینه شوهرمم پشتم نیست هی میگه نه خوبه طبیعیه هیچکارنمیشه..دیوونم کرده ..میخوام الان برم بدون نوبت ..برام دعاکن درست کنه دندونمو🙁

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دندونپزشکه زنه یا مرد ؟

مردِ

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
بابا کم آوردن چیه   اون دندونتو خوب ترمیم نکرده حالا یکی رو هم زده شکونده اونوقت  تو میتر ...

کلا خیلی کم زبونم 😓

نههه قبل اینکه پرکنه شکسته بود..بعد عصب کشی بلافاصله که ازمطب اومدم بیرون دیدیم

عزیزم معمولا دندونهاداخلشون خیلی پوسیده تر ازاون چیزیه که خودمون میبینیم.وگرنه دکتر که دندون رونمیشکونه.اگه هرمشکلی دارین،برین نشونش بدین.

کلا خیلی کم زبونم 😓

من دندونپزشک رفته بودم درست دندونمو ترمیم نکرده بود درواقع داغونش کرده بود😐همچین بهش عصبانی شدم که نه تنها خوب درستش کرد حالا ده بار هم به خطر اشتباهش معذرت خواهی کرد....دیگه هم پیشش نرفتم.برو راحت مشکلتو بگو بذار درستش کنه سر زبون نمیخواد که گلم

باید روکش بزاری  حتما بعد عصب کشی روکش بزار من نزاشتم دندونم پوسید  البته دکترم بهم نگفت ...

آخه فعلا هزینشو ندارم گفت روکشش ۴۰۰ میشه