2777
2789
عنوان

من به این دندون پزشکه چی بگم؟

586 بازدید | 67 پست

رفتم دوتا ازدندونای آسیابمو که کنارهمه عصب کشی کرده و بعد هفته دارو دادخوردم وبعد رفتم و پرکرد..هم دندونمو زده شکسته موقع عصب کشی..هم اینکه درست پر نکرده یه طرفش یه ذره بالاست که اذیتم میکنه یه طرفشم انگار به دیواره دندونم هیچی نیست..همش میترسم بشکنه..بنظرتون حرفم میرسه که برم سروقتش بگم درستشون کنه؟ اون دندونم که یه گوششو شکسته چی؟درست میشه؟

۱ تومنم پول گرفت بابت این دوتا دندون😤

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی اون شکسته هه هم درست میشه گوشش؟

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
اره بگو میخوام شکایت کنم پولمو پس بگیرم و ..

حرفم میرسه؟ اگه بگه مدرک نداری چی؟

دکتر فقط تو تهران دکتر نیک بین   ...من ۸ تا از دندونام و دنپزشکای دیگه داغون کردن .خدا روشکر  الان میرم پیش نیک بین

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
الان میگه باید روکش میکردی

نههه قبل اینکه پرکنه شکسته بود..بعد عصب کشی بلافاصله که ازمطب اومدم بیرون دیدیم