2777
2789
عنوان

زندگیم تکراری و بی لذت شده

2005 بازدید | 52 پست

سلام من دوساله ازدواج کردم تو یه شهر. غریبم هستم بچه ندارم تازگیا زندگی خیلی برام تکراری و خسته کننده شده وقتی تنهام که نمیدونم از بیکاری چکا کنم وقتی شوهرمم میاد. زیاد. حرفی نمیزنه دایم سرش تو گوشیه کلا کم حرفم هست زندگی دونفره مون اصلا بهم نمی چسبه حس میکنم جای بچه تو زندگیم خالیه از طرفی افسردگی دارم دارو. میخورم نمیدونم باردار. بشم یا نه چکار. کنم .اونایی که بچه ندارین شما چطور. زندگی میکنین ؟؟؟خونتون سوت و کور. نیست ؟؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم‌مث تو.تنهام شهرغریب بچه ندارم.شوهرم‌خوبه حرف میزنیم‌باهم‌ولی بازم‌اذیت میشم.

نیلوفر و باران در تو بود خنجر و فریادی در من،فواره و رؤیا در تو بود تالاب و سیاهی در من، در گذرگاهت سرودی دگر گونه آغاز كردم...

متم مثل توام افسردگی داری بدترمیبینی زندگی وهمسرتو سعی کنن خودتو سرگرم کنی ختما برو کلاس اشپزی هنری و... سعی کن زیاد توخونه نشینی چون باعث میشه همش به مشکلات غکر‌کنی و‌مشکلات رو‌بزرگتر از‌اونی که هست ببینی

خدایا نی نی مو بخودت می سپارم 

عزیم جای نگرانی نداره تو خودت زندگیو واسه خودت تکراری کردی اولن یه روز بشین با همسرت بخواه که گوشیشو بزارهنار و بشین کامل باعاش حرف بزن و از همه چیز برای هم بگید بعد یه قرارایی بزار که برید بیرون و تفریح کنید چون واسه روحیتون خیلی خوبه،بعد کارای جدیدی انجام بده تو هونه مثل پختن غزاهای جدید که به ندرت درس میکنی و با رمانتیک ساختن فضا همسرتو دعوت کن خیلی کارا میشه کرده زندگیو از نو شروع ساخت

متاهل