2777
2789
عنوان

زندگیم تکراری و بی لذت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2005 بازدید | 52 پست

عزیزم اصلا بفکربچه نباش.بچه هم بیادهمینه.شمااول افسردگیتو درمان کن خودتو سرگرم کن خونه نشین همش.فکرادامه تحصیل نیستی؟یاشاغل شدن؟ بیرون رفتن براافسردگیتون عالیه ها.

دردم از یار است و درمان نیز هم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شما خُلقت افسرده س.اول درمانتو کامل کن چون بچه دار بشی تشدید میشه.بعد از بچه هم دچار روزمرگی میشی و اگه افسرده هم باشی که هیچی بچتم افسرده میشه..من و حاریم پنج ساله ازدواج کردیم‌.من بچه دارم ایشون نه.ولی اون کلی از من شادتره و پرانرژی و همیشه هدف دار زندگی میکنه

بعضیا هر کار دلشون میخواد میکنن؛ بعد میگن ما دلمون صافه. انگار دل ما فرفریه!
تا کسی غریب نباشه درکت نمیکنه مگر مثل ما غریب باشه همه میگن باشگاه برو کلاس برو ولی نمیدونن نمیشه ن ...

اره درسته البته من اینجا فامیلای شوهرم کم و بیش هستن زیادم احساس غریبی نمیکنم 

خب شما خُلقت افسرده س.اول درمانتو کامل کن چون بچه دار بشی تشدید میشه.بعد از بچه هم دچار روزمرگی میشی ...

شما بر چه اساسی میگی افسرده گلم؟

مگه افسرده بودن رو همه میتونن تشخیص بدن

خانوما شمادرهفته چندبار بیرون میرید

من الان که درس دارم کم ولی حالت عادی هر روز عصرباید یه دور بزنیم.خودم دوس دارم صبح برم پیاده روی ولی شهرمون کوچیکه نمیشه

دردم از یار است و درمان نیز هم
شما بر چه اساسی میگی افسرده گلم؟ مگه افسرده بودن رو همه میتونن تشخیص بدن

خب خودشون گفتن افسردن و دارو میخورن

بعضیا هر کار دلشون میخواد میکنن؛ بعد میگن ما دلمون صافه. انگار دل ما فرفریه!
من الان که درس دارم کم ولی حالت عادی هر روز عصرباید یه دور بزنیم.خودم دوس دارم صبح برم پیاده روی ولی ...

خوشبحالت من درهفته شاید دوبار برم  اونم باماشین که خودم دارم  باید دوساعته هم برگردم  دوس دارم هرموقع دلم خواست برم بیرون حس زندانی درقفسودارم

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
براي اينكه اگر سنت خيلي كم نيست و شرايطش رو داري، به مامان شدن فكر كن

میگم یه کم حالم بهتر. بشه بعد. بچه دار. بشم ،خانواده شوهرم و فامیلاش فک میکنن من مشکل دارم و بچه دار. نمیشم از. بس سوال میکنن دیگه خسته شدم اگرم بگم جلوگیری دارم باور. نمیکنن