2777
2789
عنوان

عشقولیا

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 38 پست

مثلا فکرای منفی میکنم که شوهرم بارفیقشه بعد معلوم میشه نه نبوده..یاکلا گاهی به چیزای خوب فکر نمیکنم ...بهش حس وابستگی دارم .اابته زیاد جلوش بروز نمیدم ولی خیلی منفی فکر میکنم ..چجوری مثبتین و مثبت فکر میکنین؟؟؟بنظرم ادم بتفکر منفی ازپادرمیاد 

خب چجوری میشه بگی که گریه نکنم؟؟چجوری خودمو قوی تر کنم

وقتي ناراحت ي نفس عميق بكش خودتو مشغول كن اينقد بهش فك نكني

خودتو دوس داشته باش از تو فقط یدونه هست✨🤍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من فکر کن امروز پارکم رفتم نزدیک خونما اما فکرم درگیر بود هیچ لذتی نبردم ..اما بیشتر وقتا یک قدم زدن ...

به نظرم جواب دادن بهترین کاره... ی روزی به خودت میاد که پیر شدی... با جواب دادن خالی میشی... اشتباه منو نکن...هیچکی یادش نیس تو چجوری و با چه زحمت و جون کندنی بغضتو قورت دادی!!!

به نظرم جواب دادن بهترین کاره... ی روزی به خودت میاد که پیر شدی... با جواب دادن خالی میشی... اشتباه ...

آخه میگم اگه همیشه جواب بدم رابطمون سرد میشه و حرمتا زیر پامیشن ...ولی گاهی اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم ولی خو متاسفانه همیشه شوهرم نمیتونه آرومم کنه وگاهی اون بدتر میکنه و من همش میشینم به حرفاش فکر میکنم و حالم بدتر میشه

عزیزکم پنج تاصلوات برای دل مهربونت فرستادم ..انشالله شادبسی همین روزا 😘نبینم غمتو

قوربونت برم مرسي مهربون❤️

انشالله

اين روزا كه حال خوبي ندارم

خودتو دوس داشته باش از تو فقط یدونه هست✨🤍

[QUOTE=97013100]قوربونت برم مرسي مهربون❤️ انشالله اين روزا

كه حال خو

عزیزم اگه دوست داری دردودل کن آروم بشی منم چندوفته روزای خوبی نداشتم ..این روزاهم میگذره الکی غصه نخور

آخه میگم اگه همیشه جواب بدم رابطمون سرد میشه و حرمتا زیر پامیشن ...ولی گاهی اصلا نمیتونم خودمو کنترل ...

فک نکن با جواب ندادن و اروم کردن خودت اوضاع بهتر میشه...پروتر و وقیح تر میشه...توی دعواحلوا پخش نمیکنن ک...اگه ۴ تا گفتی ۵ تا شنیدی اشکال نداره ولی نزار همون ۴ تاهم  توی دلت بمونه‌...تا به خودت بیای جوونیت رفته...