2777
2789
عنوان

عشقولیا

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 38 پست
فک نکن با جواب ندادن و اروم کردن خودت اوضاع بهتر میشه...پروتر و وقیح تر میشه...توی دعواحلوا پخش نمیک ...

آره واقعا باگفتن حرفام دلم اروم میشه عالی گفتی.آره ازین ببعدم سعی میکنم بگم اما مثل همیشه توهین و حرف زشت نزنم فقط بهش بفهمونم حرفمو..مررررسی دوستم اره واقعا از جرفای نگفتمونه که داغونیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره واقعا باگفتن حرفام دلم اروم میشه عالی گفتی.آره ازین ببعدم سعی میکنم بگم اما مثل همیشه توهین و حر ...

با خنده با مسخره هر جوریه حرفتو بزن...هیچ کار نمیتونه بکنه.‌‌.. هیچ کار...از تجربه خودم گفتم...مث من بشی اونقدر خودشونو بالا میبینن که تو براشون ریزه میزه ای...و روشون بازتر میشه و حرف گنده تری بهت میزنن...فوقش ی هفته قهره بعدش با رابطه هم شده دوباره اشتی میشه...من کلی حرفا نگفته دارم،شوهرمم خودش الان میگ درکت نکردم ولی الان دیگ هییچچچچچچچچچچچچ فایده ای برام نداره...هیچیییییی... خودتو نگه دار... فقط خودت...

با خنده با مسخره هر جوریه حرفتو بزن...هیچ کار نمیتونه بکنه.‌‌.. هیچ کار...از تجربه خودم گفتم...مث من ...

چقد حرفات قشنگه خیلی آرومم کردم بحدا مامانم انقد نصیحتم میکنه قدرخودتو نمیدونی ...اونم بخاطرم خیلی عذاب میکشه..اره بابا تو قهراشونم دنبال رابطن ..اخرشم مجبورن اشتی کنن پس حرفامم میزنم خودمو خالی میکنم سعی میکنم جوری بگم که بهش برنخوره.انگاری خیلی باتجربه ای👍👍👍...خوشم اومد خیلی از حرفات قشنگم😘😘😍😍

با خنده با مسخره هر جوریه حرفتو بزن...هیچ کار نمیتونه بکنه.‌‌.. هیچ کار...از تجربه خودم گفتم...مث من ...

خب توهم حرفتو بزن الان..ماهی روهروقت از آب بگیری تازه اس..سعی کن بهش بفهمونی حرفا ونیازاتو عزیزم همینجوری که خودت بمنم یاددادی

چقد حرفات قشنگه خیلی آرومم کردم بحدا مامانم انقد نصیحتم میکنه قدرخودتو نمیدونی ...اونم بخاطرم خیلی ع ...

خواهش گلی ولی زیاد توی پر و پاش نپیچ،ولش کن باووو،خودتو و خونواده تو و سلامتی و خورد و خوراکتو و لباس  و پوشاکت بالاترین باشه،باعمل و با پنبه سر ببر😘شبت شیک🌹

خواهش گلی ولی زیاد توی پر و پاش نپیچ،ولش کن باووو،خودتو و خونواده تو و سلامتی و خورد و خوراکتو و لبا ...

عزززززیزم خیلی خوبی بخدا😘😘😘دعا کن به همین مرحله برسم که زیاد هیچی برام مهم نباشه واقعا همه این نعمتارو دارم حیف قدر نمیدونم..مرسی مهربون انشالله موفق باشی خوشگلم😍😍😍😍😍