2777
2789
عنوان

عشقولیا

113 بازدید | 38 پست

خانما وقتی بیقرار وناراحت میشین چیکار میکنین آروم بشین ..کلا باچه روشی بخودتون آرامش میدین ؟؟؟؟بنظرم خیلی مهمه بیاین بهم کمک کنیم آخه گاهی من زود بیقرار میشم😒

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به شوهرم حمله میکنم. غر میزنم نق و ناله . گیر.  که خیلیم بده. یک ساعت بعد آروم میشم .

البته مث ثمین نباشین 🤣🤣

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
خوب اینجوری آدم سبک میشه اما من گاهی گریم دیگه بند نمیاد

ببين من وقتي ناراحتم گريه نميكنم ميريزم تو خودم يهو فوران ميكنم تا ي ساعت گريم بند نمياد

خودتو دوس داشته باش از تو فقط یدونه هست✨🤍
به شوهرم حمله میکنم. غر میزنم نق و ناله . گیر.  که خیلیم بده. یک ساعت بعد آروم میشم . الب ...

منم بیشتر وقتا همینم😩😩😩خیلیم بده از خودم دورش میکنم گاهی

ببين من وقتي ناراحتم گريه نميكنم ميريزم تو خودم يهو فوران ميكنم تا ي ساعت گريم بند نمياد

باز خوبه کمریه میکنی من که کافیه بهم بگه بالای چشت ابرویه😢انقدرم حساس شدم جدیدا زوکم پرخاش میکنم خیلی روخودم کار کردم آروم تر شدم ..اما خب همه میگن گریه زیاد ادمو زشت میکنه چیکار کنم

منم بیشتر وقتا همینم😩😩😩خیلیم بده از خودم دورش میکنم گاهی

خیلی بده اینکار خیلی.  گاهی شوهرم فقط نگام میکنه تا تموم شه . گاهی هم تحملش تموم میشه یکی اون یکی من همین میشه زمینه بحث و قهر 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
باز خوبه کمریه میکنی من که کافیه بهم بگه بالای چشت ابرویه😢انقدرم حساس شدم جدیدا زوکم پرخاش میکنم خی ...

رو خودت بايد كار كني

خودتو دوس داشته باش از تو فقط یدونه هست✨🤍
خیلی بده اینکار خیلی.  گاهی شوهرم فقط نگام میکنه تا تموم شه . گاهی هم تحملش تموم میشه یکی اون ی ...

دقیقا منم همینم آخه نمیدونم از شدت دوست داشتنمه از چیه که گاهی باکوچکترین چیزی دلم میخواد سرشو از تنش جدا کنم😊ولی همون لحظش