دسر
کیک پیتزایی پای سیب
مواد لازم
4 پیمانه آرد گندم
1/2 پیمانه شکر
3 پیمانه کره مارگارین سرد
1/2 ق چ نمک
1 ق غ خمیر مایه
1/2 پیمانه آب سرد
1 ق چ بهبود دهنده
مواد مایه کیک پیتزایی پای سیب
6 عدد سیب متوسط پوست کنده و ورقه ای خرد شده و کمپوت شده
1/4 آرد
3/4 جو پرک
1/2 شکر قهوه ای
4 ق غ کره مارگارین هم زده شده
3 ق چ دارچین
طرز تهیه
1. آرد را الک کنید. و شکر، نمک، مایه خمیر و بهبود دهنده را اضافه کنید. و مخلوط کنید.
2. کره را خوب هم بزنید.
3. کره هم زده را به مواد اضافه کنید. و مخلوط کنید.
4. کم کم آب خنک را به مواد اضافه کنید تا خمیر یک دستی به دست آید.
5. خمیر را 4 ساعت در یخچال استراحت دهید.
6. سیب ها را با آب و شکر بپزید و کمپوتی کنید.
7. آرد و شکر و پودر دارچین و جو و کره را برای مایه مواد مخلوط کنید.
8. خمیر را نازک پهن کنید. و 5 عدد خمیر گرد به اندازه کف قالب در بیاورید.
9. از خمیر یک مستطیل به طول دور قالب و عرض 2 تا 3 سانت بلند تر از دیواره قالب در بیاورید.
10. خمیر ها را یک ربع در فر بپزید.
11. خمیر مستطیلی را دور قالب بگذارید. و به هم وصل کنید. اضافه آن را بگذارید از قالب بیرون باشد.
12. خمیر گرد را در کف قالب بگذارید. و به خمیر دور قالب با متصل کنید.
13. 1/5 سیب ها را روی خمیر بریزید.
14. 1/5 مایه آماده شده را روی سیب ها بریزید.
15. مراحل بالا را تکرار کنید. این کار را تا لایه آخر انجام دهید.
16. اضافه خمیر مستطیلی را به صورت گرد برگردانید.
17. در فر با دمای 180 درجه به مدت یک ربع بگذارید.
نوش جان
@greencooking