اینو درست کن عالی میشه
دسر
ترایفل کلاسیک سیب و کاسترد
مواد لازم
2 عدد سیب پوست کنده و خرد شده.
4 ق غ شکر سفید یا قهوه ای
1 ق غ آب لیمو یا 1 عدد لیمو ترش تازه
1 تا 2 قاشق شکلات رنده شده
مقداری کیک یا نان حجیم مثل نان تست
3 پیمانه کاسترد آماده شده
2 پیمانه ماست
1 ق چ دارچین
طرز تهیه
1. سیب را با کمی آب و دارچین و شکر بپزید تا به شکل کمپوت سیب در بیاید. و آن را آبکش کنید.
2. دسر ترایفل به صورت چند لایه است. ظرف مخصوص سرو این دسر را کنار دست خود بگذارید.
3. اول مقداری کمپوت سیب در ظرف بریزید.
4. نان حجیم یا کیک اسفنجی که به قطر 1 تا 2 سانتی متر بریده اید را روی سیب ها بگذارید. قسمت های برشته کیک یا نان را ببرید و کنار بگذارید.
5. حالا کاسترد آماده را روی نان یا کیک بریزید.
برای درست کردن کاسترد هم از کاسترد بازاری و هم کاسترد خانگی می توان استفاده کرد.
از آب کمپوت برای درست کردن کاسترد به جای آب یا شیر می توان استفاده کرد.
6. ماست شیرین را روی کاسترد بریزید.
7. این لایه ها را دوباره تکرار کنید.
8. در آخرین مرحله با کمی شکلات رنده شده تزئین کنید.
نوش جان
@greencooking