سلام و صد سلام به دوستای عزیزززززززززززززززززززم
سمیرا جونم عشقم این اوضاع احوال تو این روزا همه گیره به خدا ....... موهاتو حتما حتما حتما رنگ کن یه تنوع میشه واست.
در مورد بنده 25ام اساس کشی دارم تا حالا یه دونه قاشق هم جمع نکردم یکی تو سر خودم می زنم یکی تو سر خونه زندگیم......تازه 15 ام هم دوستام واسم گودبای پارتی گرفتن اخه اینجایی که می خوایم بریم ملاط اباده!!!!!!!!!!!!!!! دور میشم ازشون دور که میگم یعنی به جای 5 دقیقه فاصلمون میشه نیم ساعت ولی واسه این تبریزی های گوت بوش خیلیه.................
مونای ریلکس کادوهات مبارک حسابی کاربردی ان دیگه دم عیدی....به سلامتی استفاده کنی عزیزم.
همااااااااااااااااااااا من استادم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/بابا بی خیال............... ولی مرغ رو تو پخت ترکیبی هم می تونی بذاری گریل و مایکرو فر و کانوکشن که در اینصورت باید از قبل مارینه اش کرده باشی و روشو با چاقو چند تا برش بدی...
توی کانوکشن هم دقیقا مثل فر عمل می کنه و همونطوری که خودت گفتی باید دما و مدتشو تنظیم کنی عسیییییییییسسسسسسسسسسسسسم.
هما زنه و حرفش هااااااااااااا.............تازه اونجا خونه مادرشوهر و خواهر شوهر هم هست و اگه جا کم اوردیم می تونیم مهمونا رو تقسیم کنیم و سمیرا رو بفرستیم خونه مادرشوهرم هههههههههههههههههههههههه.
مریم خانومی موی روشن بهت خیلی میاد فکر کنم چون پوستت هم سفیده محشرررررررررررر میشی . پیشاپیش مبارکه.
فردا هم تولد دختر دوستمه میریم تولد.........
دلم برای دلم تنگ می شود گاهی....