2777
2789
سلام
همگی خوبین؟
الناز جونم منم خیلی وقت بود که دیگه دنبال نمی کردم ولی خیلی اتفاقی از یکی شنیدم جریانشو و حساااااااابی به هم ریختم. اصلا این چند وقت همه چی دست به دست هم دادن که حال منو بگیرن از یه طرف که اوضاع و احوال اقتصادی این م م ل ک ت گل و بلبل یه مقدار پولمون مونده تو چین و نمی تونیم ترخیصش کنیم!!!! از یه طرف خونه هه فقط کابینتاش مونده که سه ماه پیش با کابینت سازه قرارداد بسته بودیم و یه مقداری از پولشو پیش پرداخت کرده بودیم حالا دبه دراورده که با این قیمت نمی تونم واستون بسازم و بیایین پولتونو بگیرین قیمت جدیدش هم دو برابر قیمت قبلیه..... از یه طرف یه چند تا دستگاه سفارشی واسه یه کارخونه اورده صالح حالا طرف میگه دستگاها رو نمی خوام برشون گردون!!!!!!!! خلاصه که از این طرفا زیاده اگه بخوام همشو بنویسم یه کتاب میشه ولی چیزی که بیشتر از همه اعصابمو خرد کرده این آسم صالحه که روز به روز داره بدتر می شه و دکتر و دارو و اینا هم اثر قابل توجهی نداشته. باز هم با این اوصاف خداااااااااااااااا رو شکر.والا.

همایی چو دانی و پرسی سوالت خطاست عشقم....ههههههههههههههه. ولی جدی تصمیمشو داشتیم و از اونجاییکه همیشه یه ضدحال باید باشه واسم ماشین خرابه و تعمیرگاهه و یه سه چهار تومنی خرجشه حالا مگه خودش چقدر می ارزه که سه چهار تومن هم باید خرجش کنیم.والا.

مارسیمممممممممم انشالله ماه بعد با ویارای واقعی.خوش به حالتون که قراره همو ببینین مریمو خیلی سلام برسون.

مونا سمیرا و....................... عاااااااااااااااشقتونم.

دلم برای دلم تنگ می شود گاهی....
سلام
محبوبه جون ممنون .
از ناراحتی نگووووووووووووووو که انگار هر بار یه نفس راحت میکشم یه مشکلی تموم شده از یه طرف دیگه حمله میکنه موج منفی و مشکلات.
فقط بگم به دعاتون محتاجم برام دعا کنیم . بعد میام براتون میگم . کوچکترینش سرماخوردگی سخت من و سامی هست .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

محبوبه جون برگ تیزک شاهی و پرتقال شیرین برا آسم خیلی خوبه .

مارسیم پس حامله نیستی حیف شد . اینهمه تلقین کردم بهتا

بچه های افسرده خودم چقدر باید بهتون بگم که این مشکلات اقتصادی نیست که شمارا ناشاد میکنه بلکه این تصور شما در مورد مشکله که ناشادتون میکنه . اگر منفی ببینید همش براتون منفی پیش میاد. ک. خل نیستم که اینو میگم میدونم مشکلات وجود داره اونم الان از بدترین نوعش تازه بدترم میشه ولی نمیتونیم بمیریم که باید ادامه بدیم و باید سعی کنیم مثبت بیندیشیم که مثبت جذب کنیم.

والسلام نامه تمام
Lilypie Pregnancy tickers
یاسی چونم مرسی برگ شاهی رو دم کنم یعنی؟؟؟؟؟؟؟؟

مارسیم جونم انشالله که زود زود خوب شین... با اینکه پرم از منفیت ولی ته مونده ی انرژیهای مثبتم و واست می فرستم عزیزم.
سلام.... سلام
وای که چقدر دلم براتون تنگولیده بود...

یاسی خانوم چه عجب اینورا نکنه خبرایی شده باز اومدی سراغ نی نی سایت؟؟؟

محبوبه جون افسرده شدی عزیزم؟؟؟ یاسی راست می گه مشکل از درون ماست ... نمی خوای بری جایی سر کار خیلی خیلی کمک می کنه...
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche
یاسی جون اونوقت که جوون بودیم و هارد ورکر بودیم و سعی و تلاش شبانه روزی داشتیم 2 سال و نیم طول کشید تا نتیجه بگیریم. حالا انتطار داری یکماهه با توجه به وجود یه نیم وجبی که اصرار داره ختما وسط بخوابه و معمولا اول ما رو میخوابونه تا خودش بخوابه خبری بشه؟

محبوب ممنون از انرزی مثبتت .

سمیه جون ببین چقدر دیر به دیر میای که خبرای جدید را نداری . یاسی دوماهه یه فرشته کوچولو رو داره پذیرایی میکنه

سلام دوستای قدیمی
دلم برای نی نی سایت و اون روزهایی که بهش معتاد بودم تنگ شده ولی از بس نیومدم دیگه از همه بیخبر موندم. امیدوارم همه شاد و سرحال باشین البته مطمئنم با این اوضاع اقتصادی مملکت حالی به هیچکس نمونده.
در هر حال یک بووووووووووووووووووووووووووووووووووس بزرگ از طرف من داشته باشین.
سلام به همگی.

اومدم یه حاضری بزنم و برم. شمال هم خیییییییییییییلی خوب بود جای همتون واقعا خالی. ولی توی شرکت اینقدر کار ریخته سرم که نمی دونم از کجا شروع کنم!!!!!!!!!!!!

منم مثل همه شماها واسه شرایط پیش اومده بسسسسییاااااااااااااارررررر ناراحتم ولی چه می شه کرد.....

یاسی جون ایشاالله که خوب شده باشی خیلی تو فکرتم....

بچه ها از فدرا کسی خبر داره؟؟؟؟؟؟؟؟ من متاسفانه شمارش رو ندارم. ولی خیلی نگرانشم......

سلام
ووووووووووووووووووووووووواوووووووووووووووووو ببینین کی اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فهیمه جونم خوبی؟؟؟؟گل پسرت خوبه؟؟؟ چه عجب دلمون واست خیلییییییییییییی تنگ شده بود. چه خبرا؟؟؟

مریم جون رسیدن به خیر.خدا رو شکر که بهت خوش گذشته.

سمیه جون خوبی؟ این افسردگی هی میاد و میره ........... در مورد سر کار رفتن هم تو فکرشم ولی اول باید تکلیف خونمون روشن بشه بعد یه تصمیمی بگیرم.

مارسیم بهتری؟ اوضات روبراه شد؟

من یکشنبه می خوام برم واسه ایودی..... از دیروز افتادم به جون خونه یک کم تروتمیز کنم چون دکی فرمودن یه ده روزی نباید کار کنی نمی دونم درسته یا نه ..... ایودی دارها بیایین مشاوره بدین درسته آیا!!!!!!!!!!!!!!1
سلام . مریم جون سفر بخیر .

محبوب جون نه من و سامی سفت و سخت سرما خوردیم . من بیچاره هم که وضعیتمم قرمز بود . یباره یباره ولووووووو بودم . این هفته هم از خونه بیرون نرفتم . یعنی دیگه هیچ چیز تو خونه ندارم . حسام هم که یجور دیگه فعلا گرفتاره . یسری از مشکلات هم که از همه مهمتره تا یکشنبه یا شنبه خبرش میرسه بهم خیلی دعا کنین ختم به خیر بشه

تجربیات سیسمونیه مامانا :

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=139095&PostID=7448209#7448209

لطفا از تجربیاتتون در اختیار ما هم بزارید. ممنون میشیم

برا شفا همه مریض ها دعا کنیم.......................................................... برا سلامتی تمام عزیزانمون خدارو صد هزار مرتبه شکر
سلام و صد سلام

مامان آرشا جون کجایی که نبودی خاله شدی دوباره
به به فهیمه جون پارسال دوست امسال آشنا
محبوبه جون فکر کنم شاهی تازه خوبه می خوای با یه عطاری مشاوره کن . ببین انار رو هم میگن خوبه ها.
مارسیم جون من و شوشو در راستای چند ماه لات بازی که آخر هفته ها ژوان میرفت خونه مامانم اینا و دو روز میموند دومی رو درست کردیم . بهتره که سامی رو بفرستی یه مسافرت چند روزه ههه ههه ههه

و اما مامان بچه های عزیزم باور کن که همیشه یادتم نمیدونم چرا ولی خیلی یادت میکنم. خوب و خوش باشی .
Lilypie Pregnancy tickers
سلام

وای سمیرا من دیگه خاموشم از لو باتری بودن به خدا . الینا امروز تب داشت و من مجبور اودم (میفهمی مجبور بودم ) بیام سر کار . دارم دق میکنم به خدا .

ببخشید منتظر کسی بودی بیاد شارژت کنه . من اومدم زدم اون یه ذره رو هم نابود کردم .

برم ببینم چیکار میتونم بکنم