2777
2789
بفرمایید قرمه سبزی دسترنج دیروز و دیشبببببببببببببب

راستی خلاصه این شوهر ما هم داره می ره امشب ماموریتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت بزن دست قشنگه رو

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سمیرا یعنی به خدا عاشقتم . اینقدر که من الان خندیدم خدا میدونه .

مونا اوقت چرا داد میزنی سر من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مظلوم گیر آوردی . فک کردی از هیکلت میترسم ؟؟؟ نخیر بیا یه بار دوئل کنیم . محل قرار برای دوئل ...
چیه چرا من حرف قرار رو میزنم همتون چپ چپ نیگا میکنید . خو من بدون شوهرم هیچ جا نمیرم . (سمیرا اینم رمانتیکه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)

این لینک ببینید . نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
http://www.parsaquavillage.ir/mavara-index.php

بالاخره برای خانوما هم راه افتاد . دختر دارا بشتابید . راستی شاید سوال پیش بیاد براتون بدون علی چه کنم . غصه اش رو نخورید میگم بیاد اونجا بشینهپشت در تا من بیام هههههههههههههه ولی باورتون نمیشه من به هرکس که میگم ولی شوهر من این توانائی رو داره که با من بیاد یه مهمونی زنونه و تو ماشین تا 2 ساعت (نه دروغ چرا تا 3 ساعت تو ماشین منتظر بمونه!!!!!!!!9 اونوقت من بهش میگم عزیزم حوصله ات سر نمیره اینطوری . میگه نه مطالعه میکنم و واقعا این کار رو میکنه . البته البته نه همیشه ها یه وقتایییییی حالا بماند چه وقتایی

هما این چه باحالههه...بیاین بریم...

سمیرا من الان دلم قرمه سبزی خواست...میخواستم خیر سرم ناهار سالاد بخورم... پاشدم رقتن از تو فریزر فسنجون درآوردم :(
کارد بخوره به این شکم مننننننننننننن

این آقا رضا بنده خدا صبح تا شب میره سر کار برای این خانم گوشی میخره . آخر سر بوسه نصیبه دزده میشه . خوبه والا . حالا ما هر چی بگیم باز الان یکی مثل مونا میاد یه چیزی بارمون میکنه :)))))))))))

مریم چه مدلی از HTC گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ علی میخواد برام گوشی بگیره من فهمیدم یعنی میخواد من نفهمم ولی خدائیش اینقدر تابلوئه من فهمیدم . حالا من دارم یه جور بهش میفهمونم که گوشی کیلو چند . من تبلت میـــــــــــــــــخوام . حالا ببینم چی میشه . میتونم حالیش کنم یا نه!!!!!!!!!!!