2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول از همه پسرهای محبوبه و سمیرا مبارککککککککککککککک . بزن دست قشنگه رو . ایشاله هم یادتون نره .

بعدم بابازرگ مریم ایشاله زود زود خوب بشه . مری م جونم ممنون خودمم با آژانس میتونم بیام . منظورم این بود کسی این نزدیکی باشه وبا ماشین خودش بخواد بره و تا اونجا با هم بریم و بگیم و بخندیم

خونه فرانکم هستیم (ستاد چتر بازی) . ولی بساط لهو و لعب نه!!!!!!!! میدونید که من بچه مثبتم در حد بوندس لیگا !!!!!! (شوخیه ها)

میگم الناز یه فست فودی خوشمزه نزدیک خونتون که سفارش قبول کنه منوش رو گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟ آی دلم میخواد .

حالا همش بیایید از مهمونی تعریف کنید دل من و محبوبه را تیش بزنین . بکنین تا اون دنیا جیززززز بشین .

محبوبه جون دوقلو نگو که من هم خواب دوقلو پسر دیدم و هر دوشون از دو ماهگی راه میرفتن و از درو دیوار اویزون بودن و من مونده بودم سامی را کنترل کنم یا اون دوتا را و یه دل سیر هم تو خواب گریه کردم که حالا که دوقلو شدن چرا زود راه افتادن . ولی تعبیرش را پرس و جو کردم گفتن زاییدن فرزند پسر گشایش تو کاری یا هدفی معنا میده تو خواب .

سمیرا خوب با زبون خوش یه داداش براش بیار .

مونا خیلی بده که تو خونه همه با هم سرمابخورن . خدا را شکر ما امسال سرماخوردگی نداشتیم .کلا اینجا سرد نیست زیاد .

مریم برای پدربزرگت بهترینها را میخوام از خدا
فدات شم مارسیم جونم ایمیلتو بده من ادت کنم بریم تو مسنجر با هم دوتایی بچتیم بعدش هم به اینا نگیم چی به هم دیگه گفتیم.شاید ما هم تونستیم دل اینا رو بسوزونیم هههههههههههه.در مورد بچه هم یادمه که بدو تولدشون به صالح می گفتم واسشون ماهیچه بگیر شیره شو بکشم می گفت دیگه پول ندارم اینا سهند نیستن که بخوای انقده لی لی به لالاشون بذاری!!!!!!!!

مریم جونم عزیزم منم امیدوارم هر چی صلاح خداست واسه ی بابابزرگت پیش بیاد. این تبریزیا چتر باز تر از این حرفان هی بهت گفتم پاشو بیا گوش نکردی عزیز دلم.

مونااااااااا خدا بهت توان بده دو تا بچه مریض و خودتم مریض و مهمونی هم که آیه اومده یوقت از دست ندی مادر.....کلا عاشق خودت و جوجوهاتم که در همه شرایطی همه جوره پایه ای آخر مرامی به خدا.

فرانک اگه میومدی این وری وسایل لهو و لعب همه جوره فراهمه اخه نیست اینجا خودش یه پا خارجه است!!!!!

دلم برای دلم تنگ می شود گاهی....
.
فدات شم با این خواب دیدنت. من خواب دیدم تازه سززارین کردم و حسام میگه دوقلو پسر هستن و من را با همون لباس اتاق عمل اوردن خونه و تا رسیدم دیدم دوقلوها یکیشون داره چهار دست و پا میره و یکیشون داره از پایه تخت میاد بالا و من هم حسام را صدا میکنم بیاد اینو بگیره چون من بخیه دارم و نمیتونم حرکت کنم . سامی هم سر وسایلش با اون یکی دعوا میکرد و منم همونجور که با لباس اتاق عمل خوابیدم رو تخت گریه میکنم که چرا اینا اینقدر زود به شیطونی افتادن یکم صبر میکردن تا اون یکی برگتر بشه حداقل و چطور شیرشون بدم اینا که با شیر من سیر نمیشن اینقدر تحرک دار. خلاصه که اینقدر تو خواب گریه کردم که تو خواب احساس میکردم گلوم میسوزه و اشکم نمیاد .

به به می بینم همه تو این تاپیک شروع کردن دست به کار بچه دوم شدن....بالاخره طبق نظر فروید هر انچه در ناخود اگاه آدمه تو رویا خودشو نشون میده......هورا بزنین کف قشنگه رو ببینم کدومتون زودتر بچه دوم رو را میاندازین به کلوپ دو تایی های من و مونا بپیوندین!!
بازم دوتایی داشتیم؟ نه؟ آلزایمر گرفتم!!!
اوووووففففففف
فک کنم داره یائسه می شم الان انقدر گرممه و دست و پاهام داغن خوابم نمی بره دقیقا مثل آخرای حاملگی سام شدم

برم ببینم دنیا کلا دست کیه؟
یعنی من اول صبحی اومدم بگم . من غششششششششششش کردم با این عکسا .

الی خیلی ماه شده این دخترت به خدا . یه بوسسسسسسسسسس خیلی خیلی محکم .

وای چه خوب اول صبحی حالم جا اومد . راستی شما اون شب هندونه رو خوردید یا یاس رو؟؟؟؟؟