2777
2789
ببین تو رو خدا حرف فحش شد همه آمادهایم حالا سمیرا بگو یکی منو دعوت کنه خونش اگه ما پیدامون شد اگه جان فشانی برات کردیم نه والا
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرده شورتون که همچنان بحث شکمم اه اه بسه دیگه ....حالا می فهمم چه گوهری دارم ازش بی خبرم سفید ...بی مو ..عاری از چروک .......شکممو می گما در ادامه بحث ف ب دوستان اشتباهی برداشت نکنید
سمیرا جونم تو چرا بی اعصابی مادر؟؟؟؟؟؟؟ من و همکارام داریم از صبح اخبار دلار و سکه رو پیگیری میکنیم . منم بهم ریختم . بابا خیلی بی حساب و کتابه .

ببین منم قطع شدم ولی تا جایی خبر داشتم همین بود .
قدر مرواردیت رو بدون . بیخود نیست دیگه ما هی باید کلفتی کنیم و دل شوشو رو ببریم تو با نعمتای خدادادیت دلبری میکنی دیگه . من که همیشه گفتم گلم

جگرتو ..هما

قربونت برم تو نباید از بالا رفتن سکه ناراحت بشی بابا تازه یه ابزار مدیریتی جهت سرکوب کردن همسرانه ..من که تا می ره بالا می گم حواست و جمع کن تا الان داری با یه میلیاردر حرف می زنی :D

هما برو لاو ترکونای تو رو هم دیدم شمع قلب مروارید خلاصه امارتو دارم
سمیرا اتفاقا منم همین کا رو کردم دقیقا . اعصابم که خرد شد زنگ زدم به علی گفتم حساب و کتاب دستته . میدونی سکه چقدر شده ؟؟؟؟؟؟؟؟ و خلاصه کلی خندیدیم .

راستی مراقب باش سهیل فک نکنه این یه بازیه اون هم با شکم بیاد تو صورت تو که دیگه عواقب بعدیش با خودته . والا گفته باشم

این مهد الینا به خدا دهن ما رو صاف کرده به طور متوسط هر 15 روز یه بار عکس میندازن ازشون . الان که خیلی زود به زود تر شده . بحث پول عکسش الان نیست دیگه . برای من بحث لباس و آماده کردنش صبح و ... خلاصه ساطی داریم از دستشون .

برای خونه النازم من بعید میدونم به نتیجه برسیم . بچه ها رو که دیدی اول همه میگن باشه بعد یا تو هفته هست ما شاغلا نمیتونیم بریم یا آخر هفته هست و شوشو هستن و ....