2777
2789
ولی بچه ها جدای شوخی بد نیست چند وقت یه بار دور هم جمع بشیم . حالا نه زود به زود که دل هم بزنیم !!!!!!!!! ولی به نظر من (یه بار دیگه هم مطرح کرده بودم اینو) خونه هر کس که قراره بریم اون نفر خودش کار خاصی نکنه و هر کدوم یه چیزی بگیریم و ببریم . این طوری هم از تجملات بازی و قرتی بازی و هنرمند بازی در میایم . هم اون بنده خدا فقط خونش رو مرتب کنه چه قبل مهمونی چه بعدش (دیگه براش کافیه که دهنش صاف بشه) .

حالا از من گفتن بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین ما با دوستامون برنامه اینطوری داریم و حتی اینجوریه که برای ناهار هم صاحبخونه از یه رستوران یا فست فود نزدیک منو میگیره هر کس سفارش میده و غذای هر کس با خودشه (پولش رو میگم ) به همسن سادگی .
اینقدر هم خوش میگذره . مخصوصا به بچه ها . البته من بگم صاحبخونه اون روز باید بیخیال اتاق بچه اش بشه و بعد رفتن مهمونا به اون قسمت برسه . که معمولا یکی دونفری هم کمکش میکنن .

ببین اسم مهمونی که میاد همه فرار میکنن . مثلا همین مونای خودمون . ببین توروخدا چه دوره زمونه ای الان داره فکر میکنه موهاشو فر کنه . ناخن بذاره . به شکمش برسه . به زیر شکمش برسه . بابا یک کم خودتون و ماتحت رو جمع کنید . والا

ولش کنیم سمیرا . همون خونه الی رو بچسب

ای خدا چه زمانه ای شده الناز همش تو خط قر و فر و این حرفاس بد حرفاشو من میشنوم این درسته آخه این حقه دیواری کوتاهتر از من تو این دنیا دیگه نیست

پس میریم خونه الی هم نگین میخریم هم پیکینی هر کی هم خرید پولشو تقسیم میکنیم

در ضمن هما من از الان رفتم تو کار اپیلاسیون و ناخن و موی فشن تا اون روز (زبون درازی ) اصلا" تف تف ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
سمیرا جان پیگیر باش مادر من بجای تو یه فحش آبدار نثار همشون کردم خیالت راحت کاری داشتی بگو من پیغامتو میرسونم والا
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!