2777
2789
وای فرانک جونم تو از اونهایی هستی که من مطمئنم بچه بعدت یه بچه آروم آرومه و فکر میکنم یعنی امیدوارم خدا بهت یه دخمل بده مثل خودت. (آمین)
امیر سام هنوز سرما خوردگیش خوب نشد؟ تبش که قطع شده؟ عکس جدی از ش داری برمون بذار . پلیز

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مامان امیر سام سلام چطوری خوبی الهی بمیرم امیرسام چرا مریضه انشالله زودی خوب بشه ببوسش

در ضمن من بشم آینه عبرت همگیتون منع نکنید سرتون میاد منو ببینید من جزو کسانی بودم که بچه دوم رو منع میکردم نکنید این کارو دوستان من در ضمن تا وقتی آدم احساس نمیکنه اینطوریه ولی به محض اینکه براش اتفاق میافته و این حس قشنگ رو باز تجربه میکنه همه چی براش قشنگه من الان هرچی نوزاد تو خیابون میبنم دلم ضعف میره این یه حقیقته ولی از خدا میخوام هر وقت که خواستید خدا بهتون نی نی سالم بده
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
سلام به همه مامانای گل و مامانای دوبله و نی نی های بیش از یکسال و نی نی های نیومده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اول از همه به الی جون و موناجون تبریک ویژه می گم بخاطر این همه شجاعتشوننننننننننننننننننننننن!!!!!!! من که بعد از 11 سال دوباره مامان شدم هنوز توی شوک هستم. خداییش خییییییییییییییییییییییلی شهامت دارین......... در هرحال انشاالله که مبارکتون باشه. مراقب خودتون باشین ولی توروخدا این باعث نشه جوجوهاتون فراموش بشن. آخه طفلکی ها خییییییییییییییییییییلی کوچولو هستن که هوو داره میاد سرشون!!!!!!!!!!!!!! الان به توجه بیشتری نیاز دارن.......

راستی الی جون درست فهمیدم که نی نی توراهیت دخمله؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدارو شکر که جنست هم جور شد. راستی چه ماهی دنیا میاد؟؟؟ ماندانا اسم قشنگیه. من اگر کوروش دختر می شد می خواستم اسمشو بذارم ماندانا و مانی صداش کنم. روش فکر کن...

ما هم همگی خوبیم. کوروش مشغول مهدکودک و شیطونی و حرافی. کیمیا هم مشغول درس و مدرسه....... خلاصه زندگی جاریست..........

همتون رو می بوسم. مراقب خودتون و جوجوها باشین مخصوصا توی این مریضی بازار.

قربان همگی. مریم.

نه عزیزم راحت باش اینجا اینقدر سوت و کور شده دیگه یک کلمه ای نوشتن هم مجازه.

بعدم چرا که نه؟ باورم میشه و انشاله به موقع باورم به حقیقت مبدل میشه.

من زنگ زدم مهد الینا . امروز روزه عمو موسیقیه نمیدونید چه صدای بزن و برقصی میومد....
وای مریم چقدر از امدنت خوشحال شدم.
مونا جون میدونم چی میگی.... من همیشه بچه های شیطون، بچه هایی که توی رستورانا جیغ میزدن ، بچه هایی که به همه چیز دست میزدن رو مسخره میکردم و به مامان باباهاشون چپ چپ نگاه میکردم

حالا خدا یه دونه همونجوری گذاشته جلوم و همش باید خجالت بکشم از رفتاراش
فرانک جون. مرسی از ابراز خوشحالیت.

نگران نباش هممون مثل تو هستیم با این بچه های آبروبر!!!!!!!!!! من که تا حالا نتونستم با خیال راحت رستوران برم!!!!!!!!!!!!!!! باورت می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر هم رفتم به نوبت کوروش را نگه داشتیم تا بقیه غذا بخورن................ یا می خواد میز رو بهم بریزه یا اینکه بره رومیز برقصه یا اینکه بدو بدو بره سر میز بقیه آدما !!!!!!!!!!!!!!!!! دریغ از یه ذره غذا خوردن!!!!!!!!
هما کلی حسووودیم شد..چرا باربد اینا تو مهدشووون عمو موسیقی ندارن!!!!!

ببخشید اینجا اینترنت شریکیه و تواین مدت همکارم تو اینترنت بوود.........

می بینم که کلی درحال افتتاح هستین....فقط 2 صفحه باقیست

هر کی برنده شه جایزه اش اینه که نفر بعدی باشه .....

اینو گفتم که فقط مونا و الی بعنوان جایزه افتتاح گر باشن

هما بپا اگه افتتاح کردی خودتی نه هانیه و سمیرا و .....

فرانک چه عجب...طفلی امیرسام..5 روز تب حتما پووستشو کنده....

الی به نظر من اگه از محمد رضا گلزار خوشت میاد بذار نرگس!!به یاد فیلم سام و نرگس...ههههههه............اصلا نمیدوونم تو اوون فیلم گلزار بوود یا نه؟!؟؟؟؟
سلام به همه مامان های مهربون سرکاراینترنت ندارم امروزهم مرخصی هسنم دلم براتون یه ذره شده کی بردخونه هم لیبل فارسی نداره اگه تونستم بازم میام فقط اومدم بگم به یادتونم
مواطب خودتون ونی نی هاتون باشین
سلام به نوشین شیطون که با بحثای جالبش کلی صفحه جدید باز کرده

هما جونم مهد الینا کجاست ؟؟؟؟ چند دادی ؟؟

وای مونا سامیار چقدر به ساتیار می یاد....چه شود.....

منم آپم با یه مطلب غیر منتظره
همااااا کشتمتتتتتتتتتتتتت من به ریش نداشته بابای ساتیار بخندم اگه بچه دوم دیدید ........... خدایا ببخشیدا به من اون روزو نشون نده من جنبه ندارم ...زیر این یدونه خودم که سهل خاندانم زاییدن