2777
2789
ممنون دوستای خوبم ببخشید نمیخواستم ناراحتتون کنم یهو دلم خواست یه چیزی از خودم بگم و از اونجای که الی نوشته بود که مادرشوهرش عکس العمل بدی نشون داده ولی بعد در صدد جبران بر اومده خواستم بگم ناراحت نشه و به کوچولوش فکر کنه و اینکه مادر شوهر من نه تنها یه حرفی میزنه در صدد جبران قدمی بر نمیداره تازه آقای همسر و هم کوک میکنه که فتنه ادامه دار بشه هههههههههههه

زهرا جون من که سعی میکنم فراموش کنم یعنی فکر میکنم تونستم با خودم کنار بیام که هنوز احترامشونو دارم و باهاشون رفت و آمد میکنم و وقتی به پسرشون احتیاج دارن مانع انجام کارشون نمیشمو به همسر م میگم برو انجام بده چون دوست ندارم یه بچه رو از مادرش بگیرم در صورتی که تو این 7 سال زندگی من اونا خیلی بارها تمام سعیشونو کردن که ما از هم جدا شیم

بچه ها ولی خدائیش من خیلیییییییییییییییییییییییییی بابت سارینا مدیون خداممممم ( خدایا خیلی مخلصتیم )

سمیرا عشقم داغه تو هم که تازه شد عزیزم بیخیال شوشو رو عشقه بیخیال مادر شوهر ساتیار گلمو ببوس

هما رژیم چرا تو که مانکنی جیگرم الینا جونم رو ببوس انشالله عکسای عروسیشو ببینیم
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
مونا جون راستش رو بگم من هنوز نتونستم کامل با خودم کنار بیام
ولی دارم سعی خودم رو میکنم دلم می‌خواد این کار رو بکنم و مثل تو هیچ وقت مانع انجام کار برای خانوادش نشم
ولی خوب دیگه گاهی شیطون آدمو گول می‌زنه
به هر حال من تلاش خودمو میکنم که خوب باشم باقیش رو دیگه نمی‌دونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هما ترکیدم از خنده...بابا حذبه بابا جنم خیلی از خودم خوشم اومد !!! الهی بمیرم یه نکته درست و کاملا علمی رو نوشتی چرا بهم بر بخوره عشقم؟
من دقیقا به همین خاطر قرار بود مهر سام رو از شیر بگیرم تا تابستون سال بعد یه استراحتی به بدنم داده باشم از طرفی چون سر سام دو سال طول کشیده بود تا باردار شم و اعصابم کاملا به مدت دو سال خط خطی بود الانم فکر میکردم حالا تا بیاد و بشه یه سالی حداقل زمان می بره و بدن من حسابی استراحت میکنه اما می بینی که نشد که بشه!!! الانم دکترم تقریبا جرم داد که چرا شیر سام رو قطع نکردن و بهم تا هفته 12 وقت داد که البته تقریبا به یک بار در روز رسیده و با یه تلاش کوچولو میشه قطعش کرد تازه اون یه وعده هم وسط روزه که خودم دلم می خواد تا جایی که میتونم بهش بدم تا بدنش همچنان مقاوم باشه همین! اما الان کم کم دارم پشیمون همین یه وعده هم میشم چون بچه تمام مایحتاج خودشو از بدن مادر میگیره این مادر بیچاره است که دهنش صاف میشه!!!
مونا نگووو که منم کلی ماجرا داشتم بعد یه سال عکس رنگی رحم انداختم و گقتن مایع به سختی از لوله های تخمدان رد شده و دکترم منو به صارم معرفی کرداقبلش هم بهم یه دوره آنتی بیتیک قوی داد تا اگه عفونت باشه رفع شه! اونجا گفتن باید لاپارسکوپی شی و چون آپاندیس عمل کردی ممکنه عفونت مزمن باشه و لازم باشه لوله ها رو برداریم که در اون صورت چاره فقط آی وی اف بود ببین با چه روحیه ای رفتم عمل اما بعد عمل در کمال تعجب فهمیدم لوله ها کاملا باز بودن و همه چی مرتبه...انگار همون 5 تا آمپول به دادم رسیده بود...خرداد عمل کردم تیر و مرداد دنبال خونه بودیم شهریور اسباب کشی کردیم و مهر حامله شدم...به همین سادگی به همین خوشمزگی!!!
اما هنوز ترس اون مدت تو دلم بود هر چی هم دکترم می گفت مشکل تو فقط و فقط استرس بوده قبول نمیکردم !!!
این بود که این اواخر بدم نمیومد گاهی گداری جلوگیری نداشته باشیم مثل تیر در تاریکی بود برام و حتی یک درصد امید نداشتم...چون بار پیش کلومیفن خوردم و آمپول HCG زدم و سونو می کردم تا از اندازه تخمک ها و زمان تخمگذاری مطلع باشم این بار هم فکر میکردم باید همین روزا رو بگذرونم که البته لطف و کرم خدا حد حصر نداره!!!
در مورد خاندان شوشو حرف نزنین و نگین که ....جیغغغغغغغغغغغغغغغ!!!
وای الی جون تو هم که کلی مثل من ماجرا ها داشتی منم عکس رنگی از رحم انداختم وای که چقدر بد ه یاد اون روزا میافتم موهای بدنم سیخ میشه واقعا" هر چقدر هم علم پیشرفت کنه بازم تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیافته در مورد مادر شوهر هم خدا خودش به موقع جواب همه ناحقی ها رو میده الی من و تو که معجزه خدا رو قشنگ و از نزدیک لمسش کردیم پس واگذارشون میکنیم بخدا همیننننننننننننننننننننننن
در مورد این جدول هم هیچی 100% نیست انشالله سالم باشه بقیش خیلی فرقی نمیکنه اگه دختر شد که چه خوب سام خواهر دار میشه اگر هم پسر باشه بازم خوبه سام یه همبازی اساسی پیدا میکنه ولی طبق این جدول سارینا رو درست گفته بود که دختر ه

حمیده جون همیشه شیطون در کمین همه هست ولی سعی باید کرد بیخیال دیگه الان که هممون بچه داریم باید به اونا فکر کنیم
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
وای امروز اینجا چه رونقی داشت همه اومدن از خاطره‌ها گفتن و رفتن

پس حالا که خیلی ازم درخواست می‌کنین بزارین منم براتون خاطره بارداریم رو بگم

ما سال 85 ازدواج کردیم به دلیل مشکلات کوچولویی که من فکر می‌کردم وجود داره رفتم سونو گفت چیزی نیست ولی کلی نصیحت که این روزا خانوما دیر بچه‌دار میشن و مشکل اینجاد میشه زود بچه‌دار شو نذار بیشتر از دو سال بشه

رفتم یه دکتر دیگه گفت زخم داری خلاصه که گفت تو حالا حالا بچه‌دار نمیشی و باید تلاش کنی حداقل دو سال میکشه منم که ترسیده بودم اقدام کردم و خلاصه به علت اطلاعات درستی که بهم داده بودن همون اول بچه‌دار شدم و دو سال چیه نذاشت به یه ماه بکشه

یه ماه اول کارم گریه بود که چرا من انقدر زود بچه‌دار شدم و هیچی هنوز از زندگی مشترکمون نگذشته
رفتم یه دکتر گفت خانوم اصلا زخمی در کار نبوده در حالی که من پیش سه تا دکتر که از در مطباشون نمیشد بری تو به خاطر جمعیت و همه همینو گفته بودن حالا چرا خدا میدونه

با چه بدبختی از دکترا وقت میگرفتم که نتیجه اشتباه بهم بدن

خلاصه که ما زود نی نی دار شدیم و من هیچ وقت نفهمیدم که اگه مثل شما چهار پنج سال بعد بچه‌دار میشدم چی میشد و یا الان که زود بچه‌دار شدم چه چیزایی رو از دست دادم
به هر حال خواست خدا بوده و خدا رو شکر که سالمه
سلام سلام

چه بحثای جالبی هست . چه استرسهایی کشیدین و چه اعصاب خورد کنی داشتین تا این جقلکا به دنیا بیان .

ولی متاسفانه من اصلاً حرفای شمارو درک نمی کنم چون همون اولین هفته که اقدام کردیم نتیجه گرفتیم و از تصمیم

تا عمل 1 ماه هم طول نکشید و در مورد خاندان شوشو هم حرفی ندارم که بزنم . می ترسم چیزی بگم همتون

بریزین سرم و لهم کنین .
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
امروز نت ریخته بهم و نمیتونم توی سایتها برم و یا بست ارسال کنم
الانم کلی لجبازی کردم تا شد این بست را بنویسم

الی جان اینجا یه روشی که میفهمند نی نی بعدی جیه اینه که به بیج موی وسط سر بجه قبلی نکاه میکنند اکر بیج مو صاف روی مرکز سر باشه نی نی بعدی دخمله اکر منحرف به طرفین باشه نی نی بعدی بسمله. من خیلی دلم میخواد ببینم این روش صحیحه یا نه . الان شما ببین بیج موی سام مرکز سرش هست یا نه و خبر بده تا بعد هم جواب سونو را ببینیم جیه.

عکس های کوتاهی مو سامی توی وبلاکشه
سلام به همگی
چطورید خوبید
بچه‌ها چقدر دلم برای همتون تنگ شده
مونا رو که اصلا خوب ندیدم
هما دلم خیلی برات تنگ شده
دلم برای انرژی مثبت تاپیک الی هم خیلی تنگ شده
خلاصه که دلم می‌خواد ببینمتون

علی آقای ما هم 8 دندونه شد نیش پایینیش یکی در اومده بود اون یکی هم دراومد

سحرم که باهاش داستان داریم از خواب پامیشه می‌بینه یه کورسویی روشنه دست می‌زنه می‌ره سمت نور

فعلا برم به کارام برسم میام
سلام سمیرا جوننننننننننننننننننننننن والله حسابی سرمون شلوغه...ولی شنبه و دیروز اومدیم پارک شما نبودیدددددددددددددد!! دفعه بعد بیام زنگ میزنم که حتما بکشونمتون پارک ببینمتون. دلم براتون تنگیده.
سلام سلام

وای مارسیم جون این پسملت موهاش خیلی ناز شده ببوسش تو وبلاگش نشد نظر بزارم

صنم جون هرچی بگی حق باتوست مواظب خودتون باششششششششش

حمیده دندون علی مبارککککککککککککککککککککککک

همتونو دوست دارم میبوسمتون
زن قـــــداست دارد ....
نه نـــــر ... !!!
سلام
و یه سلام گرم و مخصوص برای صنم که شاید شاید شاید سال دیگه این موقع کمی از حالش رو درک کنم!!!
مامان علی دندون علی مبارک....سام از عید که 8 دندونه شد دیگه توقف داشته!!!
مونا مرسی که منو دوست داری منم تو رو می بوسم!

خواهر جان با خانوم پسر عمه شوهرش دارن میان اینجا، نهار هم با خودشون میارن هورااااااااااااااااااا