سلام به همه مامانای مهربون
حمیده جونم . من قبلا هم گفتم . برای یکسالگی الینا رو بردم عکسباران . محدودیت تعداد نداره . هر چقدر بچت سر حال باشه عکس میندازه . برای الینا حدود 60 - 70 تا انداخت . تو 3 تا برگه کنتاکت هارو داد بهمون ما 5 تا انتخاب کردیم . خانمه عکاسه خیلی با حوصله و خوش اخلاق بود . هر عکی 18*13 را 10 تومن چاپ کرد.ولی آتلیه اش خیلی بزرگ نبود.
ولی 7 ماهگی الینا رو بردم صاحبقرانیه . اونجا آتلیه اش بزرگه ولی خانمه خیلی خوش اخلاق نیست . اونموقت قیمتاش 81*13 بود 8000 تومن ولی سال جدید نمیدونم.اینجا هم محدودیت نداره
راستی دیروز یه نکته ای میخواستم بگم یادم رفت . البته اولش از الی و بیتا عذر خواهی میکنم و احتمالا پیشاپیش از هانیه جونم.
ولی هر خانمی بعد از هر زایمان حداقل زمانی که نیاز داره تا بدنش بازسازی بشه و دوباره آماده باردار شدن رو داشته باشه 3 سال است . البته اول تا قیامت به پا نشده بگم که این زومان اگه زودتر بشه اصلا به جنین بعدی آسیبی نمیرسونه و برای اون مشکلی نداره ولی بدن مادر به این زمان نیاز داره . مثلا در هر بارداری آسیب زیادی به لثه و دندانهای مادر وارد میشه که با مراقبت در زمان بارداری و همچنین بعد از آن و گذشت زمان این مسئله بر طرف میشود ولی زمان لازم حدود 3 سال هست . البته بازم ببخشید ولی من تو این زمینه خیلی مقاله و ... خوندم . و البته بگم تحقیقاتم قبل از به دنیا اومدن الینا بود چون من هم از نظر سنی محدودیت داشتم برای بعدی ...... که خوشبختانه بعداز به دنیا اومدن الینا کلا ما به تک فرزندی فکر کردیم و حالا مقاله های مربوط به اون رو میخونم . !!!!!!!!!
البته بازم من معذرت میخوام پیشاپیش . تورو خدا کسی ناراحت نشه . چون دیدم حمیده میگفت خیلی خوبه بچه ها پشت سر هم باشن و تلویزیون میگفت و ... گفتم بگم منظورتلویزیون فکر کنم (البته بازم فکر کنم) همین حرفای منه.
راستی برای اینکه از هم ناراحت نشیم و ...این هم یک عکس از عروس خانم من