2777
2789
وای الناز جون مرسی مرسی مرسی هزارتا شرمندم کردی ... واقعاً من لیاقت اینهمه لطفتو ندارم... منم لحظه شماری می کنم که از شما خونواده ی خوشگل چهارنفره و همینطور همه ی دوستای نی نی سایتی بخصوص دوستای این تاپیک که یه جور دیگه دوستشون دارم عکس بگیرم...

بابا بخدا سخت می گیرید اصفهان تا تهران فقط 3 ساعت و نیم فاصله داره فکر کنید از اونسر تهرون می خواین توی ترافیک برید یه سر دیگش... قربون همه تون برم بخصوص حسنی و لوبیا کوچولو سحرآمیز
عجب مهمونای خوبی ... ناهار با خودشون میارن... سلام منو بهشون برسون...

راستی الی جون من نمی دونستم تو غیر از وبلاگ حسنی و خانوم حنا وبلاگ دیگه ای هم داری واقعاً نوشته هات جالب و خوندنی بود.... ولی من توی هیچکدوم از وبلاگا نتونستم نظر بذارم... با اینکه دفعه ی اول گذاشتم نمی دونم چرا اصلاً این مکان نما توش نمیاد هر چی کلیک می کنم...

صنم - خیلی دوستت دارم ... و بهت می گم اندکی صبر سحر نزدیک است...
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche
سلام به همگی
صنم خسته نباشی ولی خداییش داری باهاشون حال میکنی میدونم سخته ولی لحظه های زیبایی هم باشون داری
الی میدونی این جدول چینی تاحالامنبرای هرکی ازجمله خودم گرفتم درست ازآب دراومده احتمالا همرای تودرست باشه ونی نی پسرباشه حالااسمشاچی میذاری؟؟؟؟؟
سامی چرااینقدرزیرورومیگیره؟؟؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون از لطفتون مامانیها
حمیده سلمونی هم کلافه شد تا موهاش را مرتب کرد. خیلی جیغ و داد و وول خورد

مونا جرا نشد؟ فقط ایمیل و اسم کاربری میخواد . ایمیلت هم مخفیه نترس کسی نمیبینه

هانیه یعنی جی زیر و رو میکیره؟وبلاک را میکی؟؟ اره یکم سخته ولی بهتر از بقیه سرویسها هست

الییییییییییییییییی موهای سام را دیدی؟؟؟؟؟؟؟ بیج موهاش کجا بود مغز سر را کناره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟زود بکو تا ببینم نی نی بعد من جیههههههههههههههههه
هههههههههههههه
سلام به همه
امروز هوای دلم بارونیه دلم گریه می‌خواد جالب اینه که خودمم نمی‌دونم چرا

یاسی جون راستش رو بگم این پسر من بس که غر می‌زنه من دیگه نمی‌دونم برای چی داره غر می‌زنه ولی اون نیش‌های بالاییش اسهال شد اما اندفعه خدا رو شکر از این مشکلا نداشت فقط بی‌تابی می‌کرد و شبا هی بیدار میشد جیغ میزد و از این چیزا دیگه

صنم نمی‌دونی چقدر به فکرتم

الی نمی دونی چقدر جمله‌هات رو دوست دارم "نور کوچولو" باورم نمی‌شه چقدر خوب با همه چی کنار میای و سعی می‌کنی با شادی همه چیز رو بگذرونی امیدوارم همیشه شاد باشی تا دیگران مثل ما هم از شادی تو شاد بشن همیشه جمله‌هات شاد و آرومم می‌کنه

میگم بچه‌ها یه مشاور خوب که قیمتشم خیلی بالا نباشه یعنی منظورم اینه که یهو جلسه‌ای 70 تومن نگیره
اگه می‌شناسین بگین لطفا

خوب دیگه به دلیل هوای بارونی دلم نمی‌خوام فضای تاپیک بارونی بشه می‌رم هر وقت خوب شدم میام

همتون رو دوست دارم بای
سلام به همگی

محبوبه کجایی چرا نیستی

مهتاب تو هم نیستی

هما تو هم نیستی

واییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی جیگر این سام خوشگلو بخورم من خداااااااااااااااااااااااااااااااااا

مارسیم جون موهای سارینا هم یچ خورده یعنی بعد 100 سال من دوباره بچه بیارم پسر میشه اییییییی من دوست دارم اگه دوباره بچه دار شدم دختر باشه چون خودم خواهر نداشتم خیلی سختم بود دوست دارم سارینا خواهر داشته باشه البته اگه یه روزی کلم خورد به جای خواستم بچه دار شم یا ناخواسته بود

همه همه همه همه چه اونای که میان چه اونای که نمیان دوستتون دارم
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
سلام سلام 100 تا سلام
مارسیم جون مرسی بابت دعات داداشی هم ای بدک نیست فقط روز به روز لاغرتر میشه و موهاش میریزه راستب منم برات دعا میکنم زود یه خونه ی خوب گیرت بیاد
و اما خانوم حنای نازنین تبریکککککک 100000تا ایشاااله به سلامتی این دوران رو طی کنی و یه فینگیل نلزنازی مث خودت بیاری راستی من فکر میکنم نی نیت دخمل باشه آخه میگن اونایی که توی سه ماه اول بارداری سر درد داشته باشن پسر دار میشن . حالا هر چی صلاح خدا باشه راستی اسمش رو چی میذارین؟
بوس بوس
الی
حالا هی برو بیا و عکسای خوشگل از سام بزار . من دیگه شدیدا وسوئسه شدم برم پیش

این آزاده خانوم و عکس بندازم از ‍ژوان
مامان علی جون خسته نباشی از غر غرای پسرکت. بزرگ که شد سر تلافی کن . lol
Lilypie Pregnancy tickers
سلام به همه مامانهای گل وبلبل

دلم براتون تنگ شده بود اساسی .

واییی مارسیم من دارم از غصه دق می کنم یعنی دامادم این همه بی معرفت بود من نمی دونستم !
یار جدید پیدا کرده گل پسر ......................هر چند تب تند زود سرد می شه هههههههههههه
این عکس رو گذاشتم بابا دخملی ما هنوز هم عاشق پسمل شماست هههههههه

صنمی مادر ماشین جدید هم مبارک باشه .گل دخترها خوبن قربون اون عکس نازشون بشم دلم براشون رفت .

در ضمن من هم بسیار از مامی سهند متشکرم به خاطر زحمتی که کشیده بود .واقعا" جاش خالی بود .
به من که خیلی خوش گذشت البته علیرضا با پدرش رفته بود استخر ومن وعسل خیلی تنهایی حال کردیم هههه

موقع برگشتن هم عسل بقدری گریه کرد تو ماشین که درنا ودوستش اساسی حال کردن هههههههههههههههه

در ضمن کفش پاشنه طلای دخملم هم گم شده اگه کسی دنبال دخترم گشت حتما" معرفی کنید ومژدگانی بگیرید هههههههه

سمیه جون از دیدنت خیلی خوشحال شدم .درضمن از اون چیزی که تو فکر من بود خیلی جذابتر ومهربانتر بوددی!!

مونا جون از آشنایی با شما هم خیلی خوشحال شدم .برای اونهایی که نبودن بگم مونا خیلی اجتماعی وخونگرمه .با اون دخمل نازش که مدام این ور واون ور می رفت

مامان علی عزیزم با اینکه دیر اومدی ولی از دیدنت خیلی خوشحال شدم .تازه پسرمون خیلی هم آقاست هی جو سازی نکن دددددددددد