سلام یه همگیییییییییی
وای که چقدر دلم برای همتون تنگولیده بود. و واییییییییی که چقدر جای هتون خالی بود . یه هوای خیلییییییییییییییییییی خیلیییییییییییییییییی عالی و یه مسافرت خیلی خوب . البته اول از همه بگم که تا آخرش آبریزش بینی الینا خوب نشد . نمیدونم چیکارش کنم هر چی دکتر بردم و دارو دادم بازم خوب نمیشه الیته تب نداره و بیحالم نیست ولی نمیدونم چرا این موردش خوب نمیشه؟
ولی یک مسافرت عالی که خیلی تو روحیه ام تاثیر خوبی داشت و یک نکته جالب که باید اعتراف کنم هر چی این جقلک ها بزرگتر میشن با اینکه خیلی شیطونترمیشن ولی انگار مسافرت راحتتره یا نمیدونم شاید من اینطوری احساس کردم . چون آدم خیلی از دغدغه های غذا و .... رو نداره ولی من که از این مسافرتم خیلی راضی بودم و کلی حالم جا اومد و واقعا احتیاج داشتم
بعد از چندین روز اومدم چند صفحه پر شده بود و کلی ذوق کردم
مارسیم گلی تولدت مبارک البته با کلی تاخیر و احتمال کلی هم تاخیر در خوندش . ایشاله سالهای سال شاد و سر حال و موفق باشی
اول از همه هانیه جون من شامپو mothercare میزنم . راستش موهای الینا هم خیلی داره رنگش تغییر میکنه ولی من هیچوقت فکر نکردم از شامپوشه!!!!!!!!!!
مامان آرشا کارت فوق العاده بود با دیدن عکس خیلی ذوق کردم دستت درد نکنه گلم . راستی من مرده اون قسمت از نوشته ات شدم که شوشو تا این قسمتش میدونه پس کروم قسمتش رو نمیدونه یعنی قسمت دیگه ای هم داره که ندونه ..........
مونا جونم عکسا دست تو ؟ پس چرا چندتاشو نمیزاری ببینیم . برام چندتاشو که خوشگله . یعنی من توشون بر حسب اتفاق خوشگل افتادم میل کن . البته بی زحمت . اگر وقت داشتی . (البته من این توضیح رو اینجا بدم که من و مونا چاق سلامتی ایمیلی با هم داریم. راستی مونا باورت میشه هنوز برای لباس الینا هیچکاری نکردم
راستی عکستو چرا از کلوپ برداشتی من فقط تعریفاشو دیدم . گریهههههههههه
راستیییییییییییییییی ذوق از خودم در کنم برای اومدن مجدد پرستو و صنم . ماشاله عکس همشون خیلی ناز بود
صنم فرشته هات خیلی جیگر شدن . خیلی کار خوبی کردی دوباره اومدی اونهم با عکس جقلک ها
خانم حنای عزیز پایان نامه چه خبر ؟ به کجا رسید؟ من عاشق این منبر رفتناتم
پرستو جون ایشاله مامان شوشو زود زود خوب بشه .
فرانک جونم ایشاله بهت خوش بگذره که حتما هم میگذره اومدی برامون عکس بذار از این گل دخملی
گفتم فرانک ، یاد مامان امیرسام افتادم که خیلی دلم براش تنگولیده. جاش واقعا خالیه!!!!!!!!!11
خوب دیگه خیلی نوشتم . استی من این چند روز که نبودم . دیروز پوستم کنده شد سر کار . فکر کنم تا آخر هفته هم همینطور باشه اگه کم میام به همین دلیله
اینم تقدیم به همه خاله های مهربون که دلشون هوای دریا رو کرده