سلام و صد سلام به همه مامی های گل تیر ماهی
وای الی خوش به حالتتتتتتتتتتتتتتت . خیلی خوشحال شدم . ایشاله بهت خوش بگذره . که حتما هم همینطور میشه . من هم فکر میکنم برای ماه رمضان باشه . ولی هر چی که هست خوش باش . میگم بیا یه تاپیبک فوریییییییی بزن نظر سنجی کن !!!!!!!!!1. ببخشید الی فضولی نباشه ها ولی حدودا قیمتش چند در میاد . میخوام ببینم ارزش داره ما هم بی ایمان شیم بریم ( شوخیییییی، تورو خدا ناراحت نشو). ولی خوش به حالت . من حسودیم شد حسابییییییییییییییییی. حسابی حال کنید.
راستی مامان آرشا . دیروز یادم رفت بنویسم . تو نوشته هات گفته بودی "جنایت " یا نمیدونم " خیانت" برای شیر گرفتن . ولی خلاصه هر کدومش که میگی من مرتکب شدم . دلیلش هم نمیدونم ولی به همون دلیل که الی داره و میخواد از مهر ماه بگیره من هم به همون دلیل (الی جون ببخشیدا ولی حتما یه دلیل با کلاسی داری من هم میگم به همون دلیل!!!)
ولی از شوخی گذشته الینا بعد از یکسالگی خودش خیلی کم میخورد و شده بود تقریبا شبها فقط میخورد که دکترش گفت بعد از یک سال اگه فقط شباست دیگه قطعش کن و شیر پاستوریزه حسابی بهش بده که من هم همینکار رو کردم و ظاهرا شیر خانم گاوه از من خوشمزه تر بود و الینا کلا می یمی رو بوسید گذاشت کنا رو الان شیر پاستوریزه سرد بدون جوشوندن و اضافه کردن هیچ موادی (اعم از قند و شکر و نبات و ... ) میخوره و من راحت شدم . شب هم میخوابه تا خود صبح.......... و این بود داستان جنایت (یا خیانت مامان الینا .... چشمکککککک)
هانیه جون در مورد من الان برنامه غذائی خاصی ندارم . یک شب درمیون براش حتما سوپ درست میکنم با همه مواد مختلف (البته هر بار یکسری نه همه رو ) و بدون رب گوجه . غذای خودمون هم میدم ولی خیلی خوب نمیخوره یعنی میذاره دهنش ولی نمیتونه خرد کنه ، تف میکنه . سرلاک هم هنوز میخوره و از همه چیز بیشتر دوست داره . میوه هم بهش میدم . آبمیوه هم همینطور . تنقلات هم بیسکوئیت میخوره . همه اینها رو که گفتم هر بار دم دستم باشه . میدم . البته این رژیم بعداز ظهر های الیناست . صبح حا مامانم براش ساعت میذاره نمیدونم هر 3 ساعت یا 5/2 بهش از انواع چیزهائی که گفتم میده و هر بار دقت میکنه پشت سر هم دوتا چیز یه جور و سنگین و .... اینجوری نده .
راستی یادم رفت اینو بگم خود الینا هنوز عاشق آشغالهای موجود روی زمینه و جای همه دختر خاله و پسر خاله خالی ... شمال ، یه عالمه از این چیزهای خوشمزه اعم از کرم ، حلزون ، هزارپا (از این کوچیکها) و ... بود که الینا دستش میگرفت و میخواست بخوره که با تکون خوردن تو دستش ذوق میکرد و یک کم خوردن به تاخی میافتاد و ما میتونستیم نجاتش بدیم . البته قیامت به پا میشد. راستی لب دریا هم یه عالمه خاک خوشمزه با نمک بود که خیلی خوشمزه بود ...........
این هم گزارش مصور