2777
2789
سلام
اول از همه من غش و ضعف کردم واسه عکس این عروس خوشمل دریایی خودم.ماچچچچچچچچچچچچچچچچچچچ.
بعدش هم پرستو جونم به این فکر کن که چند روز خونه مامان اینا تلپ میشی و حالشو میبری.......
بعد از اون هم الناز خیلی میخوامت.
بعد بعدش سمیه هر چی زنگ میزنم خونتون میگه شماره مورد نظر در شبکه موجود نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعد از همه اینا میدونم که نباید بگم ولی منم خیلییییییییییییییییییییی حالم گرفته هست.میخواستیم خونه رو عوض کنیم تا پای قرار داد هم رفتیم ولی به هم خورد.هق هق گریهههههههههههههههههههههههه.
بقیه هم که منم دلم واسشون تنگ شده مثل مهناز و فهیمه و ................................................
دلم برای دلم تنگ می شود گاهی....
سلام سلام

هی هی میام اینجا بنویسم ولی باز هی هی میترسم از الی اخه کفته انرزی منفی نیاد منم که الان بینهایت منفی هستم نیومدم اصلا

الی جونم نوشته ات را خوندم افرین به این روحیه .خانمی ولی کاهی کارهایی که میکنند یاد امدم میافته و واویلا!!!!!! بزار جیزی نکم که داغ دلم تازه نشه

برستو جون اصلا ناراحت نباش اکر تو با شوشو نیستی خدا همراهشه و هیج وقت اجازه نمیده دروغ و خاله زنکیهای بیمورد مهر و عاطفه همسری را کم کنه.

مامان الینا سفر به خیر .عکس فسقلک خیلی نازه. ابریزش بینی اکر بعد از سرماخوردن باشه طبیعیه .سامی هم بعد از سرماخوردت معمولا ابریزش بینی داره خیلی که دکتر قطره داد تا کامل تمیز کنه مجاری بینی را و زود تمام شد ابریزشش
بابت تبریک تولد هم ممنون

مامان ارشا خواهرت که سنی نداره اینجور براش شوور بیدا میکنی هههههههههههههههههه

هانیه من هم جانسون استفاده میکنم ولی جون موهای خودم و شوشو هم روشن بوده بجکی الان فکر نکنم این تغییر رنک ربطی به شامبو داشته باشه

باز میام.یکم حا روحیم خوب بشه میام.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام
مونا و مارسیم نبینم حالتون بد باشه چه روحی چه جسمی...
مارسیم عزیز درسته من انرژِ ی منفی رو ممنوع کردم اما هیچی اینجا برای تو که تو غربت زندگی می کنی و مامانت و خانواده ات کنارت نیستن ممنوع نیست عزیزم تازه مگه هر چی من بگم وحی منزله؟ اصلا تو بیا فقط غر بنویس، پرستو بیاد یه خطی بنویسه اصلا من چیکاره بیدم!!!! من فقط دست به منبر رفتنم خوبه اونم نه برای خودم برای دیگروون!!

شماها بهترین دوستای من هستین...و همیشه خدا رو شکر میکنم دوستایی مثل شما پیدا کردم! زیادی لی لی به لالام نذارین!!!

این از این و اما شوشوی جان بنده در یک اقدام شگفت انگیز فردا داره میره تور ترکیه بگیره برای همین چهارشنبه!!! چون دارن 200-300 تومن زیر قیمت میدن تور رو ،دارین قیافه منو!!!!
دروغ چرا از یه طرف کلی ذوق زده ام که می خوام برم ولویی از یه طرف ترجیح می دادم پایان نامه جان رو ببرم به استاد نشون بدم در همین راستا فردا هم با یکی از بچه های شرکت قرار گذاشتم هوار شم سرش ازش کار بکشم(توضیح اینکه این بچه شرکت که میگم دانشجوی دکتری است نه نوکر بنده!!!!)
از اون طرف ابرو دارم اندازه شهرام ناظری از اون طرف (بابای آرشا چشماشو ببنده و اینجا رو نخونه دهه!) موهای پام یه جور نصفه نیمه ای که نمی تونم برم اپیلاسیون از اون طرف باید چمدون جمع کنم از اون طرف کسی نیست کمکم کنه از اون طرف مامان جانم میره شمال ، از اون طرف خواهر جانم ، شوهرجانش رفته ماموریت سخت و جانفرسافرانسه و رومانی و ایتالیا ،خودشم دوره افتاده استخرای مختلف داره افتاب میگره مگه میشه بکشونمش به بچه داری!
از اون طرف....هیچی دیگه این سه نقطه رو نگه میدارم از مسافرت که اومدم بهتون میگم!!!

پیشاپیش از همدردیتون سپاسگذارم!!!
از شدت باحالی شوشو نمیدونم به کجا پناه ببرم حیف که خودم خیلی ذوق زده ام وگرنه بیچاره میشد
سلام به همه ممنون از انر‍ژی های اون !!!!روزتون(بازم اینترنت قطع بود)
هماجونم سفربخیر خدائیش عکسه خیلی با حال بود ایشالله تا باشه برات سفر با خوبی و خوشی باشه
الی جون گلم ایشالله به سلامت بری و حسابی خوش بگذرونی و برگردی

منم بالاخره دارم بچه ها رو از شیر میگیرم به تدریییییییج روزا بالاخره رسید به یک وعده ولی شبا همچنان ادامه داره طبق دستورالعملم!!!!! باید تا پایان 14ماهگی تموم میکردم ولی شب هنوز حریفشون نمیشم

پرستو جونم چشم به هم بذاری اشالله همسرت برمیگرده
موناجون من دهم بالاخره بعد تقریبا دوسال یک سری حسابی پدرم دراومد به این شدت درعمرم سابقه نداشت حتی بعد زایمان ..مردم و زنده شدم

همه تونو دوست داریم و میبوسیم

خیلی ممنون که به سوالم جواب دادین
راستی بچه ها ازمامان ساتیار خبری نیست؟شماخبرش رادارین؟؟؟؟؟؟
میشه برنامه غذایی بچه هاتون رابرامون بگین؟
الی خوش بگذره مواظب آنفلونزای خوکی باش علت ارزون شدنش هم به خاطر همین ویروسه خداحافظ خودت وسام وشوشو باشه
باخبرهای خوش بیای
هانیه عزیز علت ارزون شدنش شروع ماه رمضان، نرفتن افراد با ایمان به سفر و خالی موندن تورها است که دارن فر ت فرت ضرر میکنن نه آنفولانزای خوکی!!! مگه می خوام برم تایلند !!!

سمیرا هم سیستم کامپیوترش سرکار ترکیده و اصلا کامپیوتر نداره دیروز باهاش حرف زدم خیلی خوب و سر حال بود!
سلام سلام
من خوبم علی هم خوبه همه چی خوبه
علی دیگه تقریبا راه می‌ره و من عاشقشم وقتی تاتی تاتی می‌ره
راستی الی یکی از دوستای من می‌خواد بره ترکیه میگفت نمی‌دونه باید چه توری رو بگیره و چه هتلی رو که خوب باشه تو اطلاعاتی داری
ایشالا حسابی خوش بگذره آره تورای ایران هم قیمتاش میاد پایین تو این ماه الی راست میگه

راستی من امتحان کردم روزایی که به علی سیب‌زمینی سرخ شده می‌دم دیگه فرداش خوب غذا نمی‌خوره فکر کنم به خاطر روغنه البته من خیلی کم این کار رو می‌کنم

هانیه جون راستش من سعی می‌کنم علی رو با همون سوپ که قبلا می‌دادم که البته الان پیاز و نمک رو هم بهش اضافه کردم سیر کنم و بعد همین جوری بهش از غذای خودمون بدم یعنی غذای اصلیش همون گوشت+ سیب‌زمینی+ برنج و هویج و جعفری و خلاصه اینجور چیزاست و غذاهای دیگه رو فقط تنوعی و وقتی شکمش از اینا سیر شد می‌دم نمی‌دونم مامان بزرگم همیشه می‌گفت غذای بچه رو تا دو سال بهش سالم بدین و مفید
البته اینطوری خوب یه کم سخته چون باید براش جدا غذا بزارم و مسافرت هم که می‌رم براش غذا می‌برم
ضمنا ادویه تحت هیچ عنوان بهش نمی‌دم چون1- می‌ترسم و 2- دکترش هم خیلی موافق نبود و میگفت هر چی تا چند سال اول چیزایی که مفید نیستن به بچه ندی بهتره مثلا بهم گفت نذار بچت تا چهار سال اول بفهمه پفک چیه و خلاصه البته من حوصله این همه سخت گیری رو ندارم ولی فعلا که خونه ما کسی از این چیزا نمی‌خوره در نتیجه علی هم نمی‌دونه چیه
در مورد غذاش هم علی اگه اول از غذاهای خوش مزه بهش بدی تا شب سوپ نمی‌خوره ولی اگه صبح که گرسنه است تا ساعت 10 گرسنه نگهش داری سوپش رو می‌خوره
میوه هم من یه کوچولو یه موقع‌هایی هفته‌ای یه بار هندونه قد یه گردو
سیب و موز می‌دم و شلیل هم یه خورده بهش می‌دم اگه خودمون بخوریم
چایی خیلی دوست داره که من یه ذره می‌ریزم بیشتر آب میریزم و بعد با قند بهش می‌دم
تخم مرغ هم همچنان فقط زرده
امیدوارم اطلاعات کاملی رو بهت داده باشم

راستی مونا امروز بیام ازت CD رو بگیرم
حوالی ساعت 4 خونه‌ای مزاحمت نیستم؟
سلام و صد سلام به همه مامی های گل تیر ماهی

وای الی خوش به حالتتتتتتتتتتتتتتت . خیلی خوشحال شدم . ایشاله بهت خوش بگذره . که حتما هم همینطور میشه . من هم فکر میکنم برای ماه رمضان باشه . ولی هر چی که هست خوش باش . میگم بیا یه تاپیبک فوریییییییی بزن نظر سنجی کن !!!!!!!!!1. ببخشید الی فضولی نباشه ها ولی حدودا قیمتش چند در میاد . میخوام ببینم ارزش داره ما هم بی ایمان شیم بریم ( شوخیییییی، تورو خدا ناراحت نشو). ولی خوش به حالت . من حسودیم شد حسابییییییییییییییییی. حسابی حال کنید.

راستی مامان آرشا . دیروز یادم رفت بنویسم . تو نوشته هات گفته بودی "جنایت " یا نمیدونم " خیانت" برای شیر گرفتن . ولی خلاصه هر کدومش که میگی من مرتکب شدم . دلیلش هم نمیدونم ولی به همون دلیل که الی داره و میخواد از مهر ماه بگیره من هم به همون دلیل (الی جون ببخشیدا ولی حتما یه دلیل با کلاسی داری من هم میگم به همون دلیل!!!)
ولی از شوخی گذشته الینا بعد از یکسالگی خودش خیلی کم میخورد و شده بود تقریبا شبها فقط میخورد که دکترش گفت بعد از یک سال اگه فقط شباست دیگه قطعش کن و شیر پاستوریزه حسابی بهش بده که من هم همینکار رو کردم و ظاهرا شیر خانم گاوه از من خوشمزه تر بود و الینا کلا می یمی رو بوسید گذاشت کنا رو الان شیر پاستوریزه سرد بدون جوشوندن و اضافه کردن هیچ موادی (اعم از قند و شکر و نبات و ... ) میخوره و من راحت شدم . شب هم میخوابه تا خود صبح.......... و این بود داستان جنایت (یا خیانت مامان الینا .... چشمکککککک)

هانیه جون در مورد من الان برنامه غذائی خاصی ندارم . یک شب درمیون براش حتما سوپ درست میکنم با همه مواد مختلف (البته هر بار یکسری نه همه رو ) و بدون رب گوجه . غذای خودمون هم میدم ولی خیلی خوب نمیخوره یعنی میذاره دهنش ولی نمیتونه خرد کنه ، تف میکنه . سرلاک هم هنوز میخوره و از همه چیز بیشتر دوست داره . میوه هم بهش میدم . آبمیوه هم همینطور . تنقلات هم بیسکوئیت میخوره . همه اینها رو که گفتم هر بار دم دستم باشه . میدم . البته این رژیم بعداز ظهر های الیناست . صبح حا مامانم براش ساعت میذاره نمیدونم هر 3 ساعت یا 5/2 بهش از انواع چیزهائی که گفتم میده و هر بار دقت میکنه پشت سر هم دوتا چیز یه جور و سنگین و .... اینجوری نده .
راستی یادم رفت اینو بگم خود الینا هنوز عاشق آشغالهای موجود روی زمینه و جای همه دختر خاله و پسر خاله خالی ... شمال ، یه عالمه از این چیزهای خوشمزه اعم از کرم ، حلزون ، هزارپا (از این کوچیکها) و ... بود که الینا دستش میگرفت و میخواست بخوره که با تکون خوردن تو دستش ذوق میکرد و یک کم خوردن به تاخی میافتاد و ما میتونستیم نجاتش بدیم . البته قیامت به پا میشد. راستی لب دریا هم یه عالمه خاک خوشمزه با نمک بود که خیلی خوشمزه بود ...........
این هم گزارش مصور

1l685yzrc8r9uor0nsm1.jpg
سلام به همگی

وایییییییییییییییییییییییی الینا خاله بخورمت با این عکسای خوشگلت دلم رفت بوسسسسسسسسس

زهرا قبلش یه زنگ بزن ولی احتمال زیاد هستم

من همچنان رو به قبله هستم و اصلا" حالم خوب نیست فکر کنم کم خونی دارم تا از جام پا میشم چشام سیاهی میره میفتم اوضاعم خیلی خرابه
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
بچه‌ها راستی یادم رفت بگم کسائی که مثل مونا شدن من اینطوری شده بودم
اول از همه یه آمپول بیکمپلکس+ب12 نوش جان کنید
بعد از اون یه گوشت بگیر و کباب کن (دقت کن که حتما کباب کنی نه جور دیگه) بخور
باورتون نمی‌شه چه اثری داره خیلی عالیه
هر کس خواست امتحان کنه من حالم خیلی بد بود اینکارو کردم از این رو به اون رو شدم
مونا باشه بهت زنگ می‌زنم
سلام به همه خوشمل موشملا

الی جه خوب میری سفر ولی مراقب باش خیلی .دلیل ارزونی تور ترکیه هم ماه رمضان هست هم انفولانزا ! از بعد از این ماجرا بیشتر شرکتهای هوابیمایی قیمت بلیطها را شکستند. ولی به نفع تو شد برو حال کن و قید درس و مشختم بزن ههههههههه. نکران موهای دست و با هم نباش تا اون موقع خدا بزرکه . ابرو هم که جاره اش موجین و اینه هست.

مامان علی من هم موقع بری کباب خوردم ولی تا 6 روز سر کیجه و سیاهی رفتن جشم را داشتن. فکر کنم اولین بری ها بعد زایمان سخت باشه کاری به کم خونی و اینها نداشته باشه

مونا درکت میکنم . سخته مخصوصا با یه فسقلی تازه راه افتاده

هما جون خوبه الینا شیر میخوره .سامی شیر دوست نداره و اکر کرسنه بزارم باشه یه ظهر تا شب شاید یه شیشه کوجیک شیر سرد بخوره اون هم شاید.

غذا سامی هم از غذای خودمونه.ما هم ادویه جات را خیلی کم مصرف میکنیم به خاطر همین به سامی از غذای خودمون میدم روزهایی هم که غذایی داریم که برای سامی هضم کردن یا خوردنش سخته سوب سبزیجات براش درست میکنم
میوه هم هندونه. انکور و خیار را خیلی دوست داره بقیه را هم یکم میخوره یکم به فرش میماله یکم به سرو کله من و باباش .
سلاممم

همون طور که الی گفته بود کامی ترکیده و من امروز لپ تاپ به دست اومدم اداره تا بتونم با شما ها اختلاط یا اختلات کنم ، مونا بد درنا حالا نوبته تو که با عکسا متواری بشی بابا عکسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس

خوش به حال اونایی که رفتن سفر و اونایی که می خوان ، احتمالا هفته بد ما هم عازمیم حالا کجا خدا می دونه

بچه ها ساتیارم سرما خورده دهن ما رو صاف کرده، اب مماغش جمع نمی شه

منم خوبم سیکلمم فعلا رو مثبتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت انم یه خروار انرژی واسه تمام دوستای خوبم که عاشقشونمممممممممممممممممم
سلام به همگی
مرسی که توی این مدت غیبتم به یاد من و پسری بودین (!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
راستش یه هفته ای رفته بودیم شمال برای تجدید قوا . جای همگی خالی امیر محمد هم توی طول سفر بهش خیلی خوش گذشت ولی توی ماشین اذیت میمرد همش ممه میخورد و رمق منو خلاصه کشید
حالا عکسای سفر رو هم میذارم
در ضمن منم با شیر خوردن امیرمحمد مثل مامان آرشا مشکل دارم همش ممه میخواد غذاش رو هم خوب میخوره شیر پاستوریزه نمیخوره یعنی شیشه نمیگیره شب تا صبح که چندین بار بیدار میشه اتاقشم که خیلی وقته جدا شده منم مجبورم کنارش بخوابم و اعتراض آقای شوشو دراومده میگه شماها اتاق منو جدا کردین

تازشم شیطنت های نی نی های شما به گرد امیرمحمد نمیرسه از بس که شیطنت میکنه فقط وقتی خوابه تکون نمیخوره در غیر این صورت همش در حال ورجه وورجه س . راه رفتن که هیچی بدو بدو میکنه . با پاهاش محکم میکوبه رو زمین داد و بیداد که حدنداره خودکار و کاغذ میاره خط خطی میکنه از رو مبلا بالا و پایین میره . کفشاش رو میاره میکه ددد اگه یه چیزی مثلا قاشق یا هر چبز دیگه دستش باشه سریع میره و به دیوار میزنه و گچ دیوار رو میکنه میخوایم دیوارای خونه رو سنگ کنیم از دست این بلا دیگه هزاران شیطنت دیگه که سرتون رو درد آوردم
.