2777
2789
قربون این سام بشم من... آخر جذبه است... همه ی ژستاشم خوشگله... حتی تو حال گریه...

الی جون تو بیا من اصلاً مجانی از سام عکس می گیرم... جداً می گم خیلی خوشحال می شم اگه همتونم بیاین بازم خوشحالم می کنید... با آغوش باز پذیرای همه ی دوستای خوبم و نی نی های گلشون هستیم بخصوص که دیگه خونمون هم یکم جا دار شده...
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الی جون لازم نیست ضعف اعصاب بگیری راستش من حس می‌کردم که تو بعد از قضیه اسمای مختلف من چندان دل خوشی از من نداری و برای اینکه بدونی بهت می‌گم چون از نوشته‌هات خیلی خوشم میومد سعی می‌کردم کمتر بنویسم که اگه یه وقت حدسم درست باشه باعث نشم که تو کمتر بیای
ولی اینکه ناراحت شدم فکر کنم حق داشته باشم یه کوچولو ناراحت بشم و تا یادم میاد یه بار غیر از این ناراحت شده بودم که بازم یادم نمیاد همون موقع هم چیزی گفته باشم که باعث ناراحتی کسی شده باشه فقط خودم ناراحت شدم در هر صورت من اصلا اهل قهر کردن نیستم و اگرم نیومدم به همون دلیلی بود که بالا گفتم و دلیلش قهر نبوده
در هر صورت لازم نیست هر چی من می‌گم زود به خودت بگیری
این سام با این عکسای باحالش منو تشویق میکنه یه بار برم پیش این خانومه

ضمنا من که تو متنم نوشته بودم اصلا مهم نیست و کوچولو بوده بیخیال دیگه

در هر صورت می‌خوام همتون بدونید که خیلی دوستون دارم و از نوشته‌های تک تکتون لذت می‌برم
ضمنا امیدوارم کسی از دست من ناراحت نباشه و همه مشکلات حل شده باشه

یه خورده از علی بگم که واکسنش رو زدیم و فعلا خبری از اذیت نیست تا 10 روز بشه ببینیم چه بلایی می‌خواد سرمون بیاره
وزنش 10 کیلو و قدش 77 احساس می‌کنم قدش کوتاهه نمی‌دونم درسته یا نه
بهش ناپرهیزی کردم و یه خورده هندوانه دادم البته خیلی کم
یه کم هم گاهی از غذای خودمون می‌دم دعا کنید آلرژیش خوب شده باشه

یه دو تا عکس براتون می‌زارم تولد اصلی علی رو هنوز نگرفتم از اون هم عکس می‌زارم

http://www.img98.com/images/yl9970cfdi6o58t8vyk.jpg

http://www.img98.com/images/epqndku37l2o5nt1io2.jpg
وای قربون این ماهک کوجولو برم با این لباس صورتی که به جای کیک من دلم براش غش رفت بخورمش
مامان ماهک بازم خوبه ماهم میکه این جیههههههههه؟ سامی که هر جی ببینه میکه اده منه(بده من) . یا هر جیز را ببینه اشاره میکنه (this)که خودش تلفظ میکنه دیز .

بقیه کلمات قابل فهم سامی را توی وبلاطش نوشتم

راستی جملات 2کلمه ای هم فراوون به کار میبره
مثل:بابا اب . یا ییم بوف اده . یا به به اده ....

زهرا جون ناراحت باشی و نباشی مجبوری بیای اینجا جون ما دوستت داریم حسابی . هم خودت را هم اون علی ناز و خوش تیب و ناناز را
ببوسش فراوون
سلام به همه دوستای خوبم

امروز چه روزی بود برای من سارینا از ساعت 2 نیمه شب تب شدیدی داشت که ختی وقت نکردم دماسنج براش بزارم صورتش از تب سرخ شده بود و میسوخت فقط زودی استامینوفن دادم و پاشویه ش کردم تا 8صبح حتی نصفه شب رفتم وان حمامو پر آب کردم نشوندمش تو آب تا یکم خنک شد تازه وقتی بنظرم یکم خنک شده بود دما سنج گذاشتم دیدم تبش 39و خورده ای شده ببینید دیگه اونموقع چند بود و خدا خیلی بهم رحم کرده بود خلاصه از صبح هم بدنش همچنان داغه و بیخاله منتها الان گفتم بیام نکنه تولد یکی از بچه ها باشه و من تبریک نگفته باشم که دیدم تا پس فردا تولدی نیست خیالم راحت شد همتونو میبوسم خسته و له و ناراحت از مریضی سارینا دوستتون دارم

آیسا خاله ریزه اونتو چیکار میکنی بوسسسسسسسسسسسسس

سام عزیزم چرا گریه خاله حیفه اون چشمای نازت نیست که تو عکس اونطوری افتاده بوسسسسسسس

وای ماهک قرتی رو ببنید با اون لباسه نازش بوسسسسسسسسسسس

وای علی خاله بخورمت با اون چهره معصومانه و مظلومانت بوسسسسسسسسسسسسس
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
وای مونا جون چقدر مریضی و بیتابی این بچه ها دل آدمو به درد میاره. امیدوارم سارینای نازم خوب خوب شده باشه.

قربون اون سام فسقل برم با چشمای پف آلودش . بوس

روز شوشو ها تون هم مبارک باشه.
بی تو برای من ، فردا پراز غمه / بی تو هوا پسه ، دنیا جهنمه
سلام به همه مامانای گل
ممنون مارسیم جون این حرفا خیلی احساس خوبی به آدم میده
میدونی وقتی حس می‌کنی یه سری هستن که تو دوسشون داری اونا هم تو رو دوست دارن با اینکه همدیگرو ندیدن خیلی احساس قشنگیه
اون روزی که مونا زنگ زد و تولد علی رو بهم تبریک گفت نمی‌دونید چقدر احساس خوبی داشتم از اینکه کسائی هستن که به فکرمن

راستی بچه‌ها گریه با اینکه همه جا تعطیله شرکت ما تعطیل نیست و ما سرکار تشریف داریم

مونا جون چقدر بهت سخت گذشته و چقدر مهربونی که با وجود مشکلات بازم اومدی اینجا تا تولد کسی جا نیوفته
بچه‌ها لطفا اگه کسی پیشنهادی برای تولد داره بگه چون من هنوز تولد علی رو نگرفتم چون یه سری از کسایی که اومدنشون تو تولد برام خیلی مهمه مسافرتن در نتیجه همه پیشنهادات را پذیرا هستیم

ضمنا الی بگم اگه نیای من فکر می‌کنم باز چون من اومدم تو نیومدی در نتیجه تحت هر شرایطی مجبوری بیای
وای وای من قربون تک تک این کوچولوها برم که اینقدر ناز و خوردنی هستند...

درناجون عروس گل منو نبری بفروشیش یهو خودم خریدارم... هر موقع بدغلغی کرد بفرست اصفهان...

سام کوچولوی من بازم می گم دلم واسه تو بیشتر از اون هندونه های قرمز و آب دار ضعف رفت...

ماشالا علی جونم معلومه مامانی خوب بهت رسیده تپل شدیاااااا ... اینم تاثیر ندادن شیر... اینگار دکتره راست می گفت ...

وای ماهک ماشالا خوشبحال شوهرت اینقدر خانومی و ناززززز... تولدت مبارک عزیزممممم

بچه های هر موقع خواستید قرار بذارید یکی دو هفته زودتر معلوم کنید من ببینم می شه رو مخ این آقا کار کرد...!!!
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche
سلام به همه دوستان عزیز.
اول از همه تولد همه قند و عسلا مبارک باشه. چه سال خوبی رو گذروندیم (قبول دارین یا نه؟) من که از هر لحظه اش لذت بردم.
دو هفته گذشته رو درگیر مریضی آرین بودم. تقریبا خودم مریضش کردم. داستانش اینه که شبها بیقراری میکرد و بعضی وقتها احساس میکردم تب داره. خلاصه مطلب رو به مامان شوشو انتقال دادم و اصرار که ببرش دکتر. بردم دکتر خودش که گفت از دندونشه و دارویی هم نداد. ولی مامان شوشو جان اصرار که ببرمش بیمارستان تخصصی اطفال. منم خر ، خلاصه بردمش. چشتون روز بد نبینه ... خیلی شلوغ و وحشتناک بود. هر بچه ای یک سرم یا به دستش یا به پاش و ظاهرا ویروس اسهال استفراغ خیلی ناجوری اپیدمی شده بود. منم کلی دلم براشون سوخت که البته دردسرتون ندم درست چهار روز بعد خودم توی همون بیمارستان و با همون وضعیت بودم. البته بعد از بیست بار یا بیشتر سوراخ سوراخ کردن آرین نتونستن بهش سرم وصل کنن و . . . نمیخوام ناراحتتون کنم ولی دو هفته بسیار بسیار وحشتناکی داشتم. آرین الان تمام دنده ها و ستون فقراتش دیده میشه و هیچی از لپای خوشگلش نمونده.
خیلی مواظب باشین و اصلا بچه ها رو جاهای عمومی نبرین. به خصوص بچه سالمو نبرین بیمارستان تخصصی اطفال...
راستی من یک حرکت متحیر العقول دیگه هم کردم. کادوی روز پدر، شوشو جان رو با دستای خودم فرستادم آنتالیا! اونم برای هشت روز و تازه با یکی از همکارای مجرد و با حالمون.
لطفا فحش ندین . خودم میدونم خیلی کار احمقانه ای بوده. خیلی دلش مسافرت میخواست. منم که با این وضعیت آرین نمیتونم حالا حالاها باهاش برم جایی ....
ضمنا واسه تولد آرین هم نیست و باید تا آخر هفته دیگه صبر کنیم. و صد البته که قراره مامان شوشو جان تولد بگیرن و از من خواستن لیست مهمونای خودمو بدم.... فکر کنم پنجاه درصد مهمانهای محترم بالای شصت سال سن داشته باشن....
سلام
1- فهیمه باورم نمیشه اینهمه نبوغ ذاتی تو رو .....خدای من پا میشدی می رفتی می دیدی آرین چقدر حال میکنه فحش مال دو دقیقه اولته!!!!!
2-خیلی خوابم میاد اما نوشته فهیمه خواب از سرم پروند نه قسمت اسهالش که خوب همه بچه ها مریض می شن... اون هدیه روز پدرش دمار از روزگار من دراورد!
3-نکته مهم کنکوری:
این زبون من مو دراورد .....جماعت کممممممممممممکک من هرچی میگم و ****نمیگم***** باعث بروز ناراحتی میشم ،من دیگه نمیدونم چی بگم یا اصلا از چی حرف بزنم که آب تو تلنبه نباشه و گوشت کوب قلنبه نباشه و یه چیزا یی تو همین مایه ها!!!!!!!!!

******************توجه*****************توجه*******************توجه*****************
من همینجا
رسما
کتبا
عرفا
شرعا
با صدای بلند اعلام میکنم بابا به پیر به پیغمبر اومدن و نیومدن من به دلیل مشغله فراوان بچه داری، مهمانداری، شوهر داری،خانه داری، استاد داری(منظورم همون پایان نامه است) و مسایلی از این دست می باشد نه اسم مستعار و هزار تا چیز بی ربط و با ربط دیگه!!!!!!!!!!!!!!!

تورو جون بچه هاتون، تو رو خدا، از من دلگیر نشین من اصلا کی باشم که بخوام کسی رو برنجونم

ارادتمند: خانوم حنای زبون گاز گرفته تا دیگه خفه خون بگیره، کنجکاوی زیادی در احوالات دیگرون نکنه، تا ناراحتی پیش نیاد و همه خوب و خوش و خرم بیان و به سایت سر بزنن.

با بوسه های فراوان
روی ماه همتونو می بوسم

پی نوشت:
1- شما همگی مختارید در تمام موارد به خودتون حق بدید! حق با شماست! حتی اگه نظر همه مخالف نظر شما باشه!
2- این نوشته نه طنز بود نه شوخی کاملا جدی بود حقیقت اینه که ....
3- هیچی بگذریم چون اگه بخوام حقیقت رو بگم ...
4- همون سه نقطه معروف
5-....هیچی بابا
راستی امروز تولد عسل بانوست آینه که نمیاد سر بزنه اما من تولدشو تبریک میگم!
یادمه چون پارسال همسر محترم آینه به من تلفن زد و بهم خبر داد منم دقیقا زیر پل کردستان تو ملاصدرا بودم تو ماشین با شوشو و با شنیدن خبر تولد عسل بانو اشکام سرازیر شد
توضیخ واضحات اینکه من پارسال از 22 خرداد دقیقا به تعداد نی نی های تیرماهی اشک شوق ریختم الانم یادم میاد مور مور میشه تنم
مونا جون می دونم الان هما میاد گیسای منو میکنه( چونکه تولد الینا رو تبریک نگفتم) اما با توجه به اینکه صبح دارم می رم شمال و نیستم خواستم تولد گل دختر رو تبریک بگم
هما از سمیراو فیروزه یاد بگیر خدا وکیلی اونقدر گیج عمل خواهر شوور بودم که یادم رفت بهشون تبریک بگم مثل تو کولی بازی درنیاوردن بعدش هم برای اینکه از تک و تا نیفتم و به علی کوچولو و فرزان هم تبریک نگفتم یه سری هم که افتادن تو تعطیلی سایت منم به روی خودم نیاوردم حالام که می خواستم به آینه و مونا تبریک بگم با هزار تا سلام و صلوات اینا رو نوشتم ...نه فک کنی ازت می ترسم ها...نه....احترامه!!!!!!
بازم بوس و بوس و بوس

راستی من تا به سام میگم بوس با دهن باز و پر خنده میاد تو لب و لوچه و صورت من... و من تمام تنم میشه قلب...می فهمین که چی میگم!!!!!!!
سلام به دوستای گلم

اصلا حال و حوصله ندارم و غمگینم.

زهرای عزیزم امروز تولد عسل بانوئه
تولد تولد تولد عسل بانو مبارک
بی تو برای من ، فردا پراز غمه / بی تو هوا پسه ، دنیا جهنمه
سلام سلام
امروز ما تعطیلیم و من خوشحالم
خانوم حنا جون قربونت برم من عاشقتم تو رو خدا اینطوری نگو من هر کار کنم نمی تونم منظورم رو بگم بابا من اصلا اهل قهر نیستم اینجا هم تا آخر عمرم میام
ضمنا من تو کف توام که همیشه ساعت 2 پست می‌‍زاری بابا انرژی مثبت چطوری تا اون موقع شب بیداری بعد میری شمال من که هر چی شوشو گفت بریم شمال نرفتم گفتم خسته میشم می‌دونی دست خودم نیست به خواب خیلی حساسم اگه خوابم یه ذره این ور و اون ور بشه . . .

در حال حاضر علی آقا خوابه و منم هنوز مستم
راستی بچه‌ها دارم به یه چیز فنی می‌فکرم که یا دیگه نرم سرکار یا نیمه وقت برم آخه تو خونه موندنم یه لذتی داره
نظرات شما رو با آغوش باز پذیرا می‌باشم
سلام به همه دوستای گلم

من یک مادر له و لورده از مریضی دخملکم اومدم که تولدای کوچولوهای خوشگلم رو تبریک بگم و از بعدازظهر برم به کوزت بازی روز جمعه که تولد سارینا س برسم 40نفر مهمون دارم و کلی فکر در سر دعا کنید مادر شوهر وقوم شوهر ادادر نیارن و بخیر بگذره دوستتون دارم خیلی زیاد

تولد تولد تولد آدرینا جونم و عسل بانو مبارکککککککککککککککککککککککککککککککککک

الی عاشقتمممممممممممممممممممممممممم خیلی باحالی خدا وکیلی تو اگه نیایی من کلی دپرس میشم کلی باهات حال میکنم بوسسسسسسسسسسسسسسسسس شمال خوش بگذره

دریا جونم خواهر غمت نبینم چرا غمگینی دوشمنات سقط شن که تو غمگینی بوس واسه خودتو و خوشگلکت

زهرا جونم مبینم که داری تو خونه حال میکنی و بیخیال کار و بار میشی اگه میدونستن با یه تعطیلی اینطوری بیجنبه میشی تعطیل نمیکردنتا ههههههه بوس علی گلموببوسسسسسسسسس

هما دلتنگتم

فهمیمه خیلی شاکیم کردی با این کارت یعنی چی چرا خودت نرفتی دهههههههههه انشالله آرین گلمم زودی خوب بشه بوسسسسسسسسس

بخدا عاشق خودتونو کوچولوهاتونم بوسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!