2777
2789
مرسی مارسیم جون مونا جون از شما هم ممنون...

راستی دریاجون زودی عروس گلمو بیار می خوام از عروس دوماد عکسای خوشگل بندازم...

واسه آپلود عکس هم این سایت خیلی بهتره ... امروز پیداش کردم...

http://www.img98.com
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام به همه مامانای گل
من راستش رو بگم چون دلم نمی‌خواد خالی ببندم یه خورده اینجا از یه چیز کوچولو و یه حرف یه خورده ناراحت شده بودم که اصلا الان مهم نیست و یه دلیل دیگه اینکه نمی‌اومدم این بود که میگفتم شاید بعضی از بچه‌ها هم از دست من ناراحت شده باشن بزار اینجا راحت باشن
ولی الان واجب می‌دونستم که از مونای عزیز که دیروز با تماسش خیلی خوشحالم کرد اینجا هم تشکر کنم
از همه مامانایی هم که تولد علی رو تبریک گفتن تشکر می‌کنم
بچه‌ها راستش من یه تولد با مامان شوشو اینا گرفتم و یکی هم با مامانم اینا و خاله‌هام می خوام بگیرم که هنوز نگرفتم و احتمالا دو سه هفته دیگه میگیرم
برای کارت هم به جای کارت تولد تصمیم گرفتم با مهمونا یه عکس دسته جمعی بندازیم و بعد از همون عکس توی کارت استفاده کنم و پشت کارت هم از عکسای مختلف علی استفاده کنم

کیک علی رو هم می‌خوام احتمالا یه خرس سفارش بدم که یه قاب عکس دستشه و بعد تو اون قابه عکس علی رو بندازم شایدم نظرم عوض بشه ولی فعلا همین

راستی مامان الینا جان اگه بتونی عکس از تولدت برای ایده گرفتن بزاری یا برام میل کنی خیلی خوب میشه

مامان آرشا آتلیت مبارک باشه

الی جان متنت خیلی جالب بود دستت درد نکنه ضمنا من قهر نیستم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نوشین دلم لک زده برای اون روحیه دادنات خوش به حالت که پسرت رو گذاشتی مهد منم خیلی دلم می‌خواد بزارمش مهد

راستی بچه‌ها شما الان غذا چی می دین به بچه‌ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوب من فعلا می‌رم بعد دوباره شاید اومدم
یه عالمه عکس از آرشا توی وبلاگش گذاشتم برید ببینید و نظر بدین ... به نظرات سازنده نه چاپلوسانه احتیاج دارم هر گونه انتقاد را هم با آغوش باز می پذیرم... (البته معلوم نیست بهش عمل کنم)

راستی من برای واکسن یکسالگی آرشا که بردمش بهداشت گفت وزنش خیلی کمه حدود 9800 بود... خیلی ناراحت شدم ...
سراغ یه دکتر خوب رو گرفتم که رژیم غذایی هم کامل بده... خلاصه نوبت گرفتیم و بردیمش اول پرسید روزی چند بار شیر بهش می دی گفتم زیاد کلی دعوام کرد اشکم داشت درمیومد که تو بدترین خیانت رو در حق بچت کردی و اینا بعدشم گفت باید قسم بخوری که دیگه شیر بهش ندی فقط شبی یکبار اونم 9 شب...!!! منم الکی گفتم باشه...

رژیمش هم اینه::
صبحها سه روز در هفته یک تخم مرغ کامل - یک روز ماست و گردوی آسیاب شده و خرما هر کدوم سه تا - یه روز پوره ی سیب زمینی (سیب زمینی پخته + کره + شیر پرچرب + ارده+ خرما + گردو) - دو روز هم سرلاک گندم با چهارتا پسته و چهارتا بادام
صبحانه باید ساعت 6.5 الی 7 داده شود

ساعت 11 غذای بوفی حالت کته با عدس یا ماش و گوشت و مرغ

ساعت 4 بعدازظهر سوپ گوشت یا مرغ
ساعت 8.5 شب باز از همان غذای ساعت 4 گفت سه روز مرغ چهار روز گوشت باشه سوپش و از همه ی گروههای غذایی هم استفاده کنیم و میکسش کنیم

میوه هم دو بار ساعت 5 بعد از ظهر و 12 ظهر

ساعت 9 هم شیر + مسواک + لالا

من تا حدود زیادی رعایت می کنم غیر از بوفی که نمی خوره آرشا و شیر که می دم البته کمش کردم و فقط وقتایی که می خواد بخوابه بهش می دم
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche
وای مامان ارشا سامی هم 9کیلو و 600بود روز واکسن. البته بعد از اون نزول وزن وحشت ناک که داشت عالی بود وزن کرفتنش
ولی با این توصیفات منم باید ناراحت بشم.
برنامه غذایی خوبیه ولی با سامی جه کنم که ناهار هم به زور میخوره
ممه را هم که بکیرم ازش هیج. همش شیبر میخواد بسرکم
سلامممممممممممم

الینا ، پیمان ، فرزان ، علی ، امیر سام خاله تولدتوننننننننننننننننننننننننننن مبارککککککککککککککک انشاء الله جشن عروسیتون جقلکا :*

ساقی جونم خوش اومدی کجاهایی دختر ؟!!!

آیسا خاله باربی کوچولوی من راه رفتنت مبارک :*

زهرا خانمی کجایی ؟ علی چطوره ؟

فرانکککککککککککککککککککککککککککک بدو بیا .

سمیه جون عجب برنامه ایه !!!!!!!!!!! بچه که اینو بخوره کلی چاق میشه به نظر من بچه یه کمی لاغر بهتر از تپل .

نمی دونم والله تازه آرشا که وزنش کم نیست !! خوبه
سلام به همه دوستای خوبم تولد همه نی نی ها مبارک باشه خلاصه همه تیر ماهین دیگه بخدا الزایمر گرفتم ! مامان آرشا شما مسواک چطوری می زنی ساتیار همش مسواکشو با دست من گاز می گیره! بعدشم این روزا تقریبا فقط 2 وعده غذای اصلی می خوره بقییش همش هله هوله ! بیسکویت دیوونم کرده به خدا شیرشم چند وعده 100 سی سی می خوره بعدشم من این روزا همش غذای سفره می دم اصلا دیگه سوپ نمی خوره !
مرسی خانومای گلی که به وبلاگ پسرم سر زدید...

راست می گی فرانک جون منم زیاد بچه ی چاق دوست ندارم مثل خنگا به نظر می رسه ولی خب نسبت به وزن تولد و روند قبلی چند ماهه ثابت مونده این نگران کننده است...

سمیراجون من هنوز واسه آرشا مسواک نمی زنم آخه پسر من چهارتا نصفه دندون داره ولی فکر می کنم به یه دستمال تمیز راحت تر بشه دندوناشونو تمیز کرد...

این دکتره به قول خودش آشغالجات رو قدغن یا غدقن یا غدغن یا قدقن کرده حتی بستنی ولی من گاهی بعد از عصرونه بهش بستنی می دم ولی کیک و شکلات و بیسکوئیت نه تازه می گفت شیر 87 درصدش آبه و شکم بچه رو پر می کنه و دیگه نمی تونه غذا بخوره...
ای بابا بس جرا اصرار میکنند تا 2 سالکی شیر بدیم؟

سمیرا جان سامی هم عاشق هله هوله هست.مخصوصا جیبس و بفک . بیسکوییت و جایی هم که جای خود داره
هر کاری هم میکنم فایده نداره
وای مارسیم جون چیپس و پفک اصلاً بهش نده... روی خود پفکا اینجا نوشته برای بچه های زیر 2 سال ممنوععععععععععععع!!!!

شیر هم این دکتره اینجوری می گفت... منم می دم ولی کمش کردم !!!
سلام به همه

مرسی از خاله های مهربون که راه رفتن آیسا رو تبریک گفتید. مرسی از اینهمه محبتی که دارید و همیشه داشتید. بوس

در مورد آیسا باید بگم که :

خیلی وقته شیر خوردنو کنار گذاشته و اگر بخوره در حالت خواب بعد از ظهر یا نصفه شبه . که اونم اگر بیدار شه دیگه نمیخوره.

صبحانه معمولا یا نیمرو با نونه یا نون و پنیر و چائی. که با این دوتا دندونی که داره نمیدونید چطوری نون رو میجوه.

من همچنان سوپ دادن رو ادامه دادم و ظهر ها و شب ها سوپ میخوره . ولی کمتر و از غذای خودمون، هرچی که باشه یک کم له میکنم و میخوره.

عصرونه هم گاهی بیسکوئیت مادر با آب جوش یا پودر بیسکوئیت هومانا با آب جوش به همراه پودر آجیل بهش میدم.

میوه هم فقط سیب دوست داره و موز.

فینیش.
بی تو برای من ، فردا پراز غمه / بی تو هوا پسه ، دنیا جهنمه
مامان ارشا میدونم بده ولی اکر ببینه بعیده تا حداقل جنددونه بهش ندم ول کنه .
شیر هم مجبورم بهش بدم مخصوصا به خاطر بدغذاییش

ایسا قربونت برم
دریا جون از کجا این خرید نانازی را داشتی ادرس بده منم برم خرید!!!!!!

من شیر کاو هم به سامی میدم البته بدون جربی

غذا هم از غذای خودمون که تبدیل شده به غذای بی فلفل و کم ادویه بهش میدم. سوب هم میدم ولی میکس نمیکنم

یه سوال مههههههههههههههههههههم
شما غذای انکشتی بلدین درست کنین؟ منضورم غذایی هست که نی نی بتونه با دستش برداره و بخوره
سلام بچه ها
حسش نیست بنویسم اما اینم عکس آتلیه سام
قابل توجه اینکه عین 2 ساعت رو گریه کرد طفلک الانم سرماخورده و زار و پریشون خوابیده
http://www.img98.com/images/homcvm2d66xk9rx4tl2t.jpg

معلومه کلی گریه کرده تو عکس نه؟

پی نوشت: آیسا تو این حال بد اخلاقی منو خندوندی دم خودت و مامانت و بابات گرم
زهرا جون امیدوارم از من ناراحت نباشی چون از دلگیری های پی در پی تو دارم ضعف اعصاب میگیرم!!!!!!!!!

دختر جون خدا رو شکر که پسر داری شاخ شمشاد، همه غم و غصه ها رو به عضو سمت چپ گل پسر حواله بده

اصلا خیال همتونو راحت کنم هرکی هرچی دلش می خواد به من بگه ، همونی که بالا گفتم!!!!!!!