خانومای کاملا" محترم کاملا" خوش تیپ کاملا" خوش قیافه کاملا" همه چیز تمام چند لحظه فقط یک نگاه کوچک ولی با تامل به نوشته بنده بندازید واقعا" بنده را خرسند ومسرور میسازید .
توجه توجججججججججججججججججججججججججججججججججججججججججججججججججججججججججه توجه
آهای خاونمم با توام که داری با بی حوصلگی نوشته منو میخونی دقت کن
عزیزانه دلم ما میخوایم یه قرار دسته جمعی بزاریم اوکیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
حالا من دو روز رو اعلام میکنم و کاملا" هم جدی هستم (چشمک)
8/5/88 و 1/5/88 حالااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خانومهای که یکی از این دو روز رو بیشتر مایلند اعلام تا براساس حداکثر آمار روز مورد نظر اعلام بشه
الییییییییییییییییییییی جون دمت گرم با اینکه مهمون داشتی اومدی یه سری زدی بوسسسسسسسس آخه عزیزم ناراحت نشو هما از لحاظ اینکه سمیرا چند جا رو پیشنهاد داده بود گفت بیاد اصلا" روزشو تو بین این دو تاریخ ببین خوبه بیا روزشو تو بگو جاشو سمیرا اینطوری خوبه تقسیم کار کنیم هههههههههههههههههههههههههههههههه
سمیراااااااااااااااااااااااااااااا بیا بگو کجا بریم
خانومای محترمی که سالی یکبار حوصلشون سر میره و یه سری به ما میزنن خوشحال میشیم بیان بگن کدوم روز بهتره و کجا بریم بهتره
من فقط تا جایی که میدونم 1/5/88 مهتاب مشهد هستش و زهرا هم تولد برای پسرش گرفته بقیه زودی بیان تا من قاطی نکردمممممممممممممممممممممممممممممممممم
دوستتون دارم و بیصبرانه منتظرم خودتونو ونی نی گلوهای یک سالتونو ببینممممممممممممممممممممم