2777
2789
تیستو قربونت برم پسر زهر ترک شدت چطوره از دست جیغ ساتیار!!!!! وای چه کار خوبی اگه موفق شدی که بیاری تو پارک خودمون منم از اون ورا گذر می کنم نه اینکه بخواب بیام مزاحم بشما نه فقط می یام رد می شم!!! از شوخی گذشته خیلی دلم می خواد بچه های گروه ببینم اخه تقریبا با مامانای همشون دوستم النا، نیلوفری مارتیا طاها ..... وای من می میرم واسه عکس کاربرتت خیلی باحاله بوس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای بخورم جیگر این سارینای خوشگلو با اون مامان مانکنش خوش بحالت مونا 10 کیلو خیلی عالیه پس دیگه با این حساب من فقط چاق موندم من بی اراده من گامبو...
کیکشم خیلی خوشگل شده...

راستی موناجون تو هنوز به سارینا شیر خودتو می دی؟؟؟ اون رژیمت اثری روی شیر نداره؟؟؟ می شه واسه من ایمیل کنیش؟؟؟

منم قرار می خوام زودتر تاریخشو مشخص کنید ببینم می شه مخ شوشو رو زد ؟؟؟!!!
آتلیه تخصصی کودک دریچه اصفهان www.darichestudio.com و عکسهای جدید در @photodariche
نوشین خانوم خوش اومدی بیشتر از خودتو گل پسرت برامون بگو

الییییییی جون همه اینا رو که گفتی با ما بودییییییی ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههالی ما عکس میخواییممممممممممممم
زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
ما مخلص شما هم هستیممممم

(الان مامانای تیرماهی من رو میزنن که هی میپرم این وسط....من کلا مخلص همه مامانای تیرماهی هستم!!!یادش بخیر یه زمانی قبل از زایمان همه ماهها از فروردین تا شهریور و مهر رو میخوندم!!! حالا فقط تو شهریور و مرداد درجا میزنم!!)
سلام به همه
مامان آرشا من باید واسه ی 8 شب آماده باشم حالا تو بگو چه ساعتی بیام؟
تولد سام جیییگگر مبارک ببخشید دیر شد
راستی امروز 10 روزه که امیرمحمد اسهال شده فقط هم اسهال داره بیچاره پاشم بدجور سوخته.چی کار کنم دیگه تا خوب بشه دارم دیوونه میشم
ضمنا پیشاپیش تولد هستی گلم وماهک کوچولوروتبریک میگم
سلامممممممممممممم
خوبین؟ نی نی ها خوب هستن ؟
کی حاضره کی غایبه؟ اینا میدونم طبق معمول بیشتر مامی ها هستنى به جز یاسی که یکساله داره خونه عوض میکنه و اینه که نمیدونم کجاست

مهتاب جون من هم نون و بنیر به سامی میدم ولی دکترش کفا اجازه بدیم خودش نون را بجوه .من یه تیکه خیلی کوجولو نون را بنیر میزنم و میزارم توی بشقاب سامی لقمه های مورجه ای ! جند تا از این لقمه های فسقلی براش اماده میکنم خودش میشینه و همراه تماشای کارتون صبح مشغول میشه .

برم که شازده داره کجلم میکنه با جیغ زدنهاش .باز میام
صنم2
مامانهای عزیز سلام از بس که سرم شلوغه و بی حوصله هستم ( آخه داریم دنبال خونه می گردیم و اصلا خونه خوب پیدا نمی شه و سرگرم بسته بندی وسایل خونه هستم ) واکسن پسرم یادم رفته و 10 روز از روش گذشته و اگه وارد تاپیک مامانهای تیری نمی شدم چه بسا که کلا از یادم می رفت و واقعا از شما ممنونم که به یادم انداختید.

ضمنا من هم کارمندم ( معلم ) و فعلا سه ماه در استراحت هستیم و واقعا در مورد کارم به شوشو مدیونم ، چونکه رشته تحصیلی من مهندسی است و شدیدا دوست داشتم که در بانکی و مخابراتی و ...کلا در یک اداره کار کنم نه در مدرسه!!!!! خلاصه به خودم گفتم که به طور موقت مدرسه می رم تا زمانی که در جای دیگه کار پیدا کنم ، بعد از یکسال در مخابرات متقاضی استخدام رشته ما بودند و دوست صمیمی و هم رشته ای خودم که مثل من در آموزش و پرورش بود از مدرسه استعفا داد و به مخابرات رفت من هم می خواستم این کار رو بکنم که شوشو کلی باهام صحبت کرد و بهم گفت که بهترین جا برای خانم ها مدرسه است با 3 ماه تعطیلی و ضمنا ساعت کارش هم کمه و هفته ای 4 روز می ریم سر کار ، ظاهرا حرف شوشو رو قبول کردم ولی سه چهار سالی ناراحت بودم که چرا من رشته به اون سختی رو خوندم و حالا اومدم و یک معلم ساده شدم، ولی الان بعد از چند سال واقعا از بابت کارم به یک آرامش رسیدم چون تعطیلاتش برای یک خانم بچه دار عالی است حدودا پنج ماه تعطیلی داریم ( تابستان که کلا تعطیل هستیم و خرداد و دی هم چون زمان امتحانات است چند روز مراقبت داریم)

ضمنا تازگیها عکسهاتون رو از کدوم قسمت می ذارید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟از سایتی که قبلا عکس می ذاشتم دیگه نمی تونم عکس بذارم!!!
سلام به همه دوستای خوب و دوست داشتنیم

تولد تولد ماهک و هستی و مانی و حمزه و آرین گلم با تاخیر مبارکککککککککککککککککککککککککک

هما اگه جواب منو ندی دیگه واقعا" همچنان دوستت دارم هههههه تهدید رو داری بیا ببینم درچه حالی

همه و همه دوستتون دارم بیاید ببینم قرار دسته جمعی کی شدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد

از سارینا بخوام بگم تو یک کلمه فقط بگم لهم کرده بسه که شیطونه مردمممممممممممممممممم

زن قـــــداست دارد ....
بــــراى با او بـــــودن باید مــــرد بود !
نه نـــــر ... !!!
سلام ......سلام به همه مامانهای گل تیر ماهی.

من هم تولد همه نی نی های قند و عسل و نبات و شکلات را تبریک میگم.

ایشالله همیشه سالم و شاد و خوشحال زیر سایه بابا و مامانهای مهربون باشند.

مونا جونم ممنون از تبریک قشنگت.

من هم به مهناز و بیتای عزیز تولد هستی و ماهک گلم را تبریک میگم.

بیاید واسطه بشید دست این مانی من را هم بذارید تو دست ماهک!

هر دوشون متولد 26 تیر هستند و اسماشون هم به هم میاد خیلیییییییی!!
سلام به همگی

تمیخوام اذیتتون کنم . برای همین زیاد نمینویسم (حال همتون گرفته بشه)

مونا جون بازم معذرت میخوام به خاطر تلفن (خودت میدونی)

الی تولد سام جیگرم مبارک (ببخشید واقعا میخواستم بهت زنگ بزنم ولی گوشیم گم شده بود )

من با قرار موافقم البته ایشاله تا اون روز حالم بهتر بشه که بیام ولییییییییی فکر کنم بهتره یک نفر، روز و محلش رو مشخص کنه بقیه تائید کنن. سمیرا جون بشو رهبر این جنبش ... تو از همه اصلح تری ( اسمشم بذاریم جنبش بنفش . چون اون روز احتمالا هم جیغ های بنفش نی نی ها رو داریم هم قیافه های بنفش مامی ها .)

منم بگم "تولد تولد ماهک و هستی و مانی و حمزه و آرین گلم با تاخیر مبارکککککککککککککککککککککککککک "
مونا ببخشید حالم خیلی خوب نیست جمله تو رو دزدیدم!!!!!!!!!

همتون میبوسم . دوستون دارم.
مامان هما افسرده.
راستی بچه ها این مامان نی نی سایتی کار جالبی کرده . من میخوام برم شما ها هم یه سری بزنید.(منظورم به تاپیکشه)
البته برام خیلی جالبه چه طوری میتونه این مهمونی رو با این تعداد برگزار کنه. ولی خوب شما ها هم ببینید

http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=14123&PageNumber=1