2777
2789
عنوان

بچم چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 75 پست
یهو دیدی اینقد برجسته تر شد که درومد😂بازم برو  به سونوی احتمالی اکتفا نکن دوباره برو و بیا ب ...

سه هفته دیگه باید برم آنومالی. حس خودم میگه دختره. ولی بیشتر دوست داشتم پسر باشه چون یه دخمل دارم. حالا بازم هرچی خیرو صلاح خداست. باشه حتما عزیزم

خدای مهربونم هرلحظه هزار بار شکرت❤🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه مشخصه؟؟دوازده ک رفتم چیزی نگفت دکتر...نوبت بعدی هم ک فکر کنم سه هفته دگ باشه

من سونوی تشخیص تشکیل قلبو دادم گفتم جنسیتشو کی میتونم بفهمم گفت هفته ۱۲

من ۲۱ مرداد میشه ۱۲ هفته و ۱ روزم 

میرم سونوی ان تی

دل تو دلم نیست

جلو شوهرمم به روم نمیارم استرس و ذوقمو

البته اگه پسر باشه به شوهرم میگم گفتن دختره

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
وقتی هنوز یکیشو نیوردی چرا راحت از زایبدن حرف میزنی اولی روبیار یک سالش کن بعد نظربده😀😀😀

وای من عاشق بچه م

اگه انتخابی بود یه ۵ قلوشو انتخاب میکردم

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
من سونوی تشخیص تشکیل قلبو دادم گفتم جنسیتشو کی میتونم بفهمم گفت هفته ۱۲ من ۲۱ مرداد میشه ۱۲ هفته و ...

چرا به همسرتون میگید دختر؟؟؟؟منم عاشق بچم ولی تجربه یه چیزمتفاوته صبرکنیدتجربه که کردید میبینید که چقدر سخته ودورازتصوره

چرا به همسرتون میگید دختر؟؟؟؟منم عاشق بچم ولی تجربه یه چیزمتفاوته صبرکنیدتجربه که کردید میبینید که چ ...

میخام تا لحظه اخر ندونه که پسره

دوس ندارم خونواده شوهرم بفهمن

ما اینقد منتظر بچه بودیم تا روز اولی که قرار بود پریود بشم و نشدم شوهرم فهمید باردارم

با بیبی چک اصلا تعجب نکرد چون میدونست 

ما اینقد منتظر بچه بودیم تا روز اولی که قرار بود پریود بشم و نشدم شوهرم فهمید باردارم با بیبی چک اص ...

من دوتابچه قبلی رو خواسته وباعشق اقدام کردیم باهمون باراول هم باردارشدم ولی ابنو توشرایط سختی خدا خودش بهمون داد ومن نتونستم سقطش کنم بخاطرترس ازخدا نگهش داشتم اوایل حالم خیلی بد بود نمیخواستمش تصورسه تابچه هنوزم برام خیلی سخته،،ولی خوب دیگه تصمیم گرفتیم نگهش داریم الانم تنهاامیدم خداست که کمکم کنه وهمراهم باشه

منم ازکنجکاوی داشتم میترکیدم همه ی راههاروامتحان کرده بودم تابدونم چیه توntهم پرسیدم گفت معلوم نیست ...

وای ینی منم برم احتمال داره بگه مشخص نیس؟😭

بچه تون چی بود؟و اینکه علائم؟