2777
2789
عنوان

بچم چیه؟

421 بازدید | 75 پست

سلام ۶ هفتم پر شده دوستان صبح ها تا یکی دوساعت دلم چیزی نمیخواد بخورم بعدم که گرسنم میشه حالت تهوع نمیزاره تا دوساعتی همینجورم بعد از مرغ و و ماهی و شیرینی بدم میاد ترشی خیلی میخورم و گوشت قرمز بعد معدمم خیلی اذیتم میده دیگه اینکه خیلیا میگن پسره ولی خانوادمون همه دخترزا بودن یعنی چطوره بنظرتون دختره یا پسر؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله صحیح و سالم باشه و به سلامت وضع حمل کنی 🙏

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏

منم امروز میشه هفته نهمم ولی نمیدونم چیه بچه م😭

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز