2777
2789
عنوان

بچم چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 75 پست
سمت راست اصلا حسش نمیکنم ولی سمت چپ اره تند میزنه

من ۹ هفتمه حسش نمیکنم

تو چطو میدونی تندم میزنه اخه

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هفته۱۲هستم اخرهفته میرم سونوی ان تی هی دعامیکنم حتما جنسیت روبگه دیوانه دخترم،،هردم چشام خیسه خدا ...

فدات شم 

منم حالم مث توه...

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
دوتا انگشت بزار یکم فشار بده مشخصه

من جرات نمیکنم والا

فدات شم  منم حالم مث توه...

فدای مهربونیت،،خدابه هردمون ان شاالله نظرمبکنه وحاجت دلمونو میده،،روزهاست سعی میکنم با قران خوندن ودعا صبورباشم ولی نمیدونم اگه سونو بازبگه پسره،،چطور تحمل کنم بدترش اینه که هیشکی درکم نمیکنه مگرکسی که درشرایط من باشه،،دوتاپسردارم واینو خداخودش خواسته وداده

من علایمم همه شبیه شماست و نی نی م دخمله

تو بعضی خانوما برعکسه

هر بدنی یه واکنشی داره 

فقط سونو دقیقه

هرچی که میگن من برعکسشم دیدم

نمیشه اعتماد کرد

بچه واسه منم حدس میزنین.

من بارداری دوممه. سر دخترم ویار شدید داشتم تا چهار ماه. فقط بالا میاوردم هضم نشده.ترشی زیاد میخوردم. لاغر شده بود. اما الان ویارم خیلی کمه.‌هم ترشی دوست دارم هم شیرینی. سردرد زیاد میگیرم.‌چاق شدم.‌ به نظرتون دومیم چیه؟ هفته ۱۵ هستم.

خدای مهربونم هرلحظه هزار بار شکرت❤🙏