2777
2789
عنوان

بچم چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 75 پست
فدای مهربونیت،،خدابه هردمون ان شاالله نظرمبکنه وحاجت دلمونو میده،،روزهاست سعی میکنم با قران خوندن ود ...

خب بازم پسر باشه

چه اشکالی داره مگه

هرچی که خدا بهت داده گلم

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه واسه منم حدس میزنین. من بارداری دوممه. سر دخترم ویار شدید داشتم تا چهار ماه. فقط بالا میاوردم ه ...

هفته ۱۵ هستی نرفتی سونو؟!!

مایی که اینجا هی جوش میزنیم چون وقتش نشده مشخص نیس

تو چطوریییی تحمل اوردی نرفتی ببینی چیه

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
من هردوتا دستم نبضش یکیه وتنده

من دست راستم ۷۷ تا در دقیقه بود

دست چپم ۷۴ تا

هفته ۱۵ هستی نرفتی سونو؟!! مایی که اینجا هی جوش میزنیم چون وقتش نشده مشخص نیس تو چطوریییی تحمل اور ...

ان تی رفتم عزیزم. هفته ۱۲. دکتر گفت هنوز خیلی کوچیکه و درست نمیشه تشخیص داد ولی گفت از روی برجستگی آلت تناسلیشش احتمال دختر بودنش بیشتره

خدای مهربونم هرلحظه هزار بار شکرت❤🙏
تهوع شبانه ازنشانهدهای معتبر پسرداشتنه،،احتمال زیاد پسره نی نیتون

بچه اولمه و واسم فرقی نداره

فقط ذوق و شوق دارم بدونم

البته بدم نمیاد پسر باشه

چون مادرم میگه دختر سختی داره 

تو چی؟نفهمیدی دختره یا پسر؟

وقتی فهمیدی بگو همینجا

ان تی رفتم عزیزم. هفته ۱۲. دکتر گفت هنوز خیلی کوچیکه و درست نمیشه تشخیص داد ولی گفت از روی برجستگی آ ...

یهو دیدی اینقد برجسته تر شد که درومد😂بازم برو 

به سونوی احتمالی اکتفا نکن

دوباره برو و بیا بگو نتیجه رو

ان شاالله هرچی که دوس داری خدابهت بده

بچه اولمه و واسم فرقی نداره فقط ذوق و شوق دارم بدونم البته بدم نمیاد پسر باشه چون مادرم میگه دختر ...

بفهمم حتما تاپیک میزنم چون مطمعنم به کمک بچهدهای اینجا نیازخواهم داشت یا ازشادی غیرقابل وصف یا ازغمی که همه وجودم ازش خواهد سوخت،،هیشکی درکم نمیکنه مگر مثل من عاشق دخترباشه من ازپسربدم نمییاد دوتا دسته گلشو دارم ولی دیوانه دخترم درحد مرگ میخوامش

هفته ۱۵ هستی نرفتی سونو؟!! مایی که اینجا هی جوش میزنیم چون وقتش نشده مشخص نیس تو چطوریییی تحمل اور ...

مگه مشخصه؟؟دوازده ک رفتم چیزی نگفت دکتر...نوبت بعدی هم ک فکر کنم سه هفته دگ باشه

بفهمم حتما تاپیک میزنم چون مطمعنم به کمک بچهدهای اینجا نیازخواهم داشت یا ازشادی غیرقابل وصف یا ازغمی ...

ان شاالله دختر باشه

ولی اگه پسر بود خب دوباره بیار چیه مگه😂