زهراشم مدیر عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 382 عنوان زشت | مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 101 پست دوستان ما دیشب عروسی بودیم اکثرا همه خوش گل بودن اعتماد ب نفسم و از دست دادم میگم من زشتم چیکار کنم ولی نامزدم میگه بابا بخدا خوبی تو اگه بد بودی نمیگرفتمتت که 1398/04/21 | 11:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زهراشم مدیر استارتر عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 382 بزارین امتحان کنم بابا نمیدونم چجوری حذف میشه اخع
amirmahdiiii عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 2800 گزاشتی منو لایک کنننن دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایککنه منم صلوات میفرستم براش🍀
کاربرقدیمی۵۳۷۲ عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 621 بزارین امتحان کنم بابا نمیدونم چجوری حذف میشه اخع وقتی عکسو گذاشتی تا ۱دقیه وقت داری سه نقطه پایینشو بزنی حذف میشه
هاانیی عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 1631 بزارین امتحان کنم بابا نمیدونم چجوری حذف میشه اخع ی لحظه فک کردم عکس خودته
amirmahdiiii عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 2800 وقتی عکسو گذاشتی تا ۱دقیه وقت داری سه نقطه پایینشو بزنی حذف میشه عه اگ دیر تر بشه حدف نمیشه؟؟؟ دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایککنه منم صلوات میفرستم براش🍀
amirmahdiiii عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 2800 کوووووووو دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایککنه منم صلوات میفرستم براش🍀
titiiii عضویت: 1397/10/01 تعداد پست: 1327 یه عکس میخای بذاریا «أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ» خودمونیش میشه: آرزوهاتو وقتی منو(از ته دل) بخونی برآورده میکنم... 🌱🌿 و چقدر قشنگه. *قسمتی از آیه۱۸۶ سوره بقره
amirmahdiiii عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 2800 ن وای خوبه گفتی بلد نبودم دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایککنه منم صلوات میفرستم براش🍀