2777
2789
عنوان

زشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 101 پست

کاری ندارم اسی.

پلی خدایی خیلی زشته ب نامزدتم میگی.از الان میخای بهش بگی من زشتم تو ذهن اون بسازی زشتیت رو یه سال دیگه دوسال دیکه اونوق نمیتونی جمعش کنی از بس ک ازت ایراد میگیره و هی میگه فلان جات فلان جوره.خودت خودتو دوسداشته باسی همه دوستت دارن.برای خودت عزیز نباشی هر کی از راه برسه جرات پیدا میکنه یدونه میزنع تو سرت. شان خودتوپایین نیار جلو کسی بخصووووووووووص شوهر.

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نامزدم  تک پسره حساسن روش میگه این همه. دختر بود من اگه میخواستم  ی کیلو آرایش گردش و بگیرم همین دختر عموم و می‌گرفتم من دنبال دختز ساده بودم تو هم ساده ای هیچ مشکلی هم نداری 

اتفاقا برعکس باید بقیه رو تخریب کنی😁

شوخی میکنم ولی جدا اگه مثلا میبینی نامزدت میگه فلانی چه موهای قشنگی داره باید بگی بابا همش اکستنشنه

یا کسی جلوی نامزدت میگه فلانی تو مجلسش خوند چه خوب باید بگی چه خز،،،، این کارا قبلا مد بود الان دمده شده😄

🌷
نه ی دختری بود که با هم نامزد کرده بودیم همه چیش خوش گل بود البته آرایش هم کرده بود سادش و ندیدم میگ ...

این چ ربطی ب خوشگلی داره ؟؟؟

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی