2777
2789

سلام عزیزم خوبی.

منم پولیپ دارم 20میل درکاویته آندومتر.

36سالمه و هفت ماهه اقدام.م.هنوزم باردارنشدم.دکترم گفت احتمالا باید برداری.متم ازبیهوشی وکورتاژ واینا میترسم.خونریزی هم ندارم.تنبلی ولی دارم.دوره هامم سی تا سی و پنج روزست.بنظرتون برم پیش طب سنتی؟چون شنیدم هم خوبه همغیرقابل برگشت

آنقدر زیر درخت صبرمینشینم ک روزیه مرا بدهد♥️خدایا امیدمو ناامید نکن♥️🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله

واقعااا؟؟؟ چه خوب

من باید اسپیرونولاکتون بخورم ولی چون پولیپ دارم همین ک اسپیرونولاکتون و ی قرص جلوگیری شروع میکنم خیلی بدتر میشم

میشه خونریزی

خیلی دودلم برای عمل

ولی فک کنم نهایتا برم

خیلیا میگن برمیگرده دباره

مجدد پولیپ نیوردین؟؟ شما هم لکه بینی داشتین یا بدون علایم بودین

من بلافاصله ماه بعدش اقدام کردم برای بارداری.

من هیچ علامتی نداشتم توی مراحلی که برای ناباروری رفتم سونو گفتن پولیپ داری

واقعااا؟؟؟ چه خوب من باید اسپیرونولاکتون بخورم ولی چون پولیپ دارم همین ک اسپیرونولاکتون و ی قرص جلو ...

من برنگشت قرص اینا دیگه واسه من اثر نداشت

عاشق لواشکی بیا اینجا👇😋پشیمون نمیشی😍 https://eitaa.com/torshkade_yazd 

عملت چجوریه؟ شما کورتاژ همچنین باهاش؟؟ تا چقدر بعدش خونریزی داری؟؟؟ و کی دیگه خوب شدی بلافاصله بعد ...

من کورتاژ شدم یک هفته خونریزی داشتم ولی من بعد کورتاژ 2 ماه یکبار میشم

عاشق لواشکی بیا اینجا👇😋پشیمون نمیشی😍 https://eitaa.com/torshkade_yazd 

سلام دوستان

منم برای اولین بار بعد از پریودم لکه بینی داشتم و بعد از یه هفته مجدد پریود شدم، رفتم سونو گفتم مشکوک به پولیپ یا هایپرپلازی هستم  دکتر بهم دوفاستون داد که برای اینکه لکه بینی پیدا نکنم بلافاصله از روز هشتم به مدت ۱۵شب میخورم و ماه پیش بعد از دو روز که نخوردم، پریود شدم. متاسفانه اینماه هم باز لکه بینی داشتم(یعنی یه دوره مصرف قرص که فعلاً فایده ای نداشته) امروز هم که روز هشتمه دوباره صبح یه دونه دوفاستون خوردم که لکه بینی تموم شه بتونم از فردا روزه بگیرم، حالا باید اردیبهشت هم دوره سوم قرص رو تموم کنم بعد برم واسه سونوی رکتال( چون مجردم). دعا کنین با همین قرص حل شه و الا باید از واژن هیسترو کنم که اصلاً دوس ندارم.

خداوندا، مرا آن ده، که آن به 
سلام دوستان منم برای اولین بار بعد از پریودم لکه بینی داشتم و بعد از یه هفته مجدد پریود شدم، رفتم س ...

سونو رکتال چجوریه؟:؟؛

برای منم  اول با دارو درمانی شروع کرد منم دوفاستون خوردم ولی تجربه ای ک من دارم اینه ک کسانی ک پلیپ دارن با داروی هورمونی بدتر میشن 

من جوری شده بودم ک اگه قرص جلوگیری یا دوفاستون یا هر چی میخوردم لکه بینی میشد خون

عزیزممم دخترداییمنم مثل شما مجرده و پولیپ داره

داره می‌سازه با این لکه بینی

چون نمیخواد عمل کنه چون دختره