2777
2789
نمیدونم راستش نظر دکترت چیه؟ منم پولیپ دارم یکی با همونم باردار شدم، اما خداروشکر فعلا مشکلی پیش نیا ...

من ۷دی سقط شد خودش ،دکتر گفت برو هیسترو ،عملش چه جوریه؟بیهوشی یا بی حسی؟همراه باید ببرم؟

خداوندا ، هرکسی رو به آروزوی قلبیش برسون ،ی گل دخترسالم و صالحم بهم هدیه بده😭😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پولیپ داشتم و بعد ازپریودی باز لکه بینی داشتم

سلام عزیزم .شما مشکل پولیپ و لکه بینی تون بعد هیستروسکوپی حل شد؟

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
سلام عزیزم,نه باردار نشدم با قرص,پولیپم و عمل کردم,البته تازه عمل کردم,پارسال یه مشکلی پیش اومد کلا ...

عزیزم شما مشکل پولیپت  با عمل برطرف شد ؟ هیستروسکوپی کردی؟

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
منم پولیپپم یک سانته ولی خیلی لکه بینیداشتم اوایل الانم خونریزی ئه‌م گفته کورتاژ تشخیصی و هیستروسکو ...

سلام عزیزم شما پولیپت رو‌هیستروسکوپی کردین؟ منم دارم ۹میلی متره‌ . خونریزی و لکه بینی مدام دارم این ماه . یعنی یک‌ماهه که لکه بینی دارم دیگه روانی شدم . رفتم دکتر گفت باید هیسترو کنی و دکتر چون سرش شلوغه ۳ماه دیگه نوبت داد . 

سلام عزیزم شما پولیپت رو‌هیستروسکوپی کردین؟ منم دارم ۹میلی متره‌ . خونریزی و لکه بینی مدام دارم این ...

نه من هنوز دو دلم برای عمل

اخه دارو ک میخورم قرص جلوگیری که خیلی بدتر میشم میشه خونریزی

دارو ک نمیخورم بهترم

ولی چون هورمونای مردونه ام بالا هست خیلی باید دارد بخورم اسپیرونولاکتون و قرص جلوگیری 

ولی بهم نمیسازه با این پولیپ

اصلا نمیدونم چیکار باید کنم

داروهامم قطع کردممم ولی مو زائد زیاد آوردم و تمام موهام داره میریزه

سلام عزیزم .شما مشکل پولیپ و لکه بینی تون بعد هیستروسکوپی حل شد؟

به من ک نگفت قطعی حل میشه

گفت اگه لکه بینی از این باشه درست میشی

ب شما قطعی گفت از اینه لکه بینی؟؟

ب من میگفت هیسترو با کورتاژ با هم انجام بدیم برات

ک من از دوتاشم میترسم

به من ک نگفت قطعی حل میشه گفت اگه لکه بینی از این باشه درست میشی ب شما قطعی گفت از اینه لکه بینی؟؟ ...

من مجسترول استفاده کردم ۲ ماه . بعدش که پریود شدم لکه بینی داشتم و قطع نمیشد. سونو واژینال و نمونه برداری کردم .‌ رفتم دکتر زنان گفت ۳ماه دیگه باید نمونه برداری و سونو تکرار بشه و دیگه پیش من نیا باید برید پیش دکتر متخصص بیماری های زنان هیستروسکوپی کنی . دکتر هم گفتش که تا اواخر اردیبهشت نوبت خالی نداره. منم میترسم . موهای زیر چونه ام زیاد شده و ریزش مو هم دارم. همیشه این ترس رو دارم که نکنه چیز خطرناکی باشه . 

من مجسترول استفاده کردم ۲ ماه . بعدش که پریود شدم لکه بینی داشتم و قطع نمیشد. سونو واژینال و نمونه ب ...

من حالا ی دکتر خیلی  خوب میخوام برممم میام خبر میدم بهت

که چی گفت

میخوام برم ببینم قطعی اگه هیسترو کنم خوب میشم یا نه؟؟

من مجسترول استفاده کردم ۲ ماه . بعدش که پریود شدم لکه بینی داشتم و قطع نمیشد. سونو واژینال و نمونه ب ...

من بهم نوبت عمل هم داد ولی خودم نرفتم

از بیهوشی میترسممم

و اینکه تجربه من اینه ک هر قرص جلوگیری بخوری بدتر میشی 

لکه بینی میشه خونریزی

من اسپیرونولاکتون میخوردم ۱۸ روزی ی بار پریود میشدم

قرصهای جلوگیری میخوردم همراهش همش لکه بینی و خونریزی داشتم

هیچی نباد بخوری

من اینجوری فک میکنم

من بهم نوبت عمل هم داد ولی خودم نرفتم از بیهوشی میترسممم و اینکه تجربه من اینه ک هر قرص جلوگیری بخ ...

آره بنظر منم حرفتون درسته . من قبل مجسترول خیلی زودتر لکه بینی هام قطع میشد . اما اینو که خوردم یکماه فقط لکه بینی داشتم . منم از بیهوشی میترسم. کاش معجزه بشه و این درد تموم بشه و راحت بشیم از این همه استرس.

من حالا ی دکتر خیلی  خوب میخوام برممم میام خبر میدم بهت که چی گفت میخوام برم ببینم قطعی اگه ه ...

ممنون عزیزم. ان شالله که تا وقتی بری دکتر ،  اون معجزه خدا اتفاق افتاده باشه و تن و جانت سلامت باشه عزیزم 💚🍃

ممنون عزیزم. ان شالله که تا وقتی بری دکتر ،  اون معجزه خدا اتفاق افتاده باشه و تن و جانت سلامت ...

مرسی عزیزم همچنین شما

من مامانمم رفته بود همش زود زود پریود میشد به اونم گفته باید بری هیسترو با کورتاژ با هم

گفته بعضی وقتا پولیپ و برنداری بدتر میشه

حالا نمیدونم برای چی این حرفو زده😶