2777
2789
مرسی ک وقت گذاشتی و جوابمو دادی  عزیزم دوره هاش طولانی میشه خون ریزی داره  واسه عمل بی ه ...

قربونت برم 

عموماً با بی حسی موضعی هستش

نگران نباش خیلی حاد نیست و ابعادش هم کوچیکه 

انشاالله که سلامتی مادرتون هر چه زودتر حاصل بشه گلم🙏🏻💗

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون مرسی عزیزم الهی ک شما و عزیزانتون هم سالم باشین

ممنون عزیزم 💗💗💗

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
سلام پولیپ خطرناکه باعث سرطان میشه?

نه عزیزم اگه تشخیص واقعاً پلیپ باشه خطرناک نیست البته گاهی به ندرت با توجه به مشکلات و محل بعد از برداشتن نمونه رو میدن برای تشخیص به آزمایشگاه 

نه عزیزم اگه تشخیص واقعاً پلیپ باشه خطرناک نیست البته گاهی به ندرت با توجه به مشکلات و محل بعد ...

سلام عزیزم

منم پولیپ دارم

اگه میتونین سونو بخونین عکس سونوهام بفرستم

براتون

اخه انگلیسی نوشته

دکترمم نگفت کجای رحمته

شروع رژیم4دی ماه
از لحاظ پروژسترون و استروژن و اینکه یکی از دلایل عمده خونریری و نامرتبی میتونه تیروئیدت باشه در ضمن ...

سلام عزیزکم ،منم فیبرم و پولیپ دارم ودکترگفتش بایدعمل کنیش گفت عملشم۷میلیون میشه، گفت وگرنه باردارنمیشی

سلام.منم دقیقا شرایط شمارو دارم,پیش چند تا دکتر رفتم,دکتر آخرم لتروزول و قرصای تقویتی داد و گفت اقدا ...

سلام خوبین شما باردار شدی قرص لتروزول که خوردی باعث تاخیر پریودت شد؟

درمان پولیپ رحم با داروی گیاهی طب سنتی افلاطون 09179170344 

طب سنتی افلاطون درمان انواع بیماریها با داروهای گیاهی طبی  با بیش از سی سال تجربه ارسال دارو به همه نقاط ایران و خاورمیانه رزرو نوبت 09179170344
سلام خوبین شما باردار شدی قرص لتروزول که خوردی باعث تاخیر پریودت شد؟

سلام عزیزم,نه باردار نشدم با قرص,پولیپم و عمل کردم,البته تازه عمل کردم,پارسال یه مشکلی پیش اومد کلا بیخیال بارداری شدم,چند روز پیش رفتم عمل کردم,عمل راحتی هم هستش,میدونستم زودتر عمل میکردم.

سلام عزیزم,نه باردار نشدم با قرص,پولیپم و عمل کردم,البته تازه عمل کردم,پارسال یه مشکلی پیش اومد کلا ...

منم عزیز دو هفته پیش عمل کردم هیسترو شدم اره خیلیی راحته خداکنه نتیجه بگیریم😅