من دختر مقیدی بودم 4 سال پیش از خدا یه چیزی میخواستم که همه زندگیم شده بود و هر دعایی شما بگین کرده بودم از نماز شب گرفته تا انواع نمازهای مصتحبی تا 2 سال درگیر این حاجتم بودم که به طور معجزه اسایی بعد دو سال حاجتمو گرفتم(اینم بگم که به زور از خدا خواستم که خاک بر سرم کنن) بماند که عین سگ پشیمون شدم درو از جونتون ولی الان در مرحله ای از زندگیم قرار گرفتم که به هیچ چیز امید ندارم دیگه نمی تونم نماز بخونم دیگه نمی تونم مثل قبل به خدا توکل کنم دیگه هیچ هدفی ندارم دیگه نمی تونم دعا کنم نمی دونم چرا ولی هر دفعه که می خواستم نماز بخونم حسی به اینکار نداشتم انگار که به زور بخوام انجام بدم همش فکر میکنم خدا منو به خاط اون خواسته ی به زور داره توبیخ میکنه خانم ها من چی کار کنم که این افکار دست از سرم برداره یا لااقل منو به زندگی عادیم بر گردونه هر کاره میکنم با شکست مواجه میشم حس میکنم یه نیرویی مدام منو به افکار منفی میبره
خب اگر هم حاجتت را نمیداد شاید بازهم اینجوری از نماز و توکل به خدا دلسرد میشدی و میگفتی هرچقدر دعا کردم نداد اگه میداد الان زندگیم اینجور بود یا اونجوری بود آدمیزاد همیشه از سرنوشتش ناراضیه این فقط مختص تونیست خیلی ها اینجوریند بنظرم توکلت را بیشتر کن و از ته دل اعتماد کن کسی که از مادر بیشتر آدم را دوست داره بد بنده را نمیخواد پیشنهاد میکنم کتاب " چهار اثر از فلورانس اسکاولشین " را بخون خیلی کمک میکنه دیگه اینکه مسئولیت تصمیماتت را در زندگی به عهده بگیر گردن دیگری ننداز و بپذیر و اشتباه مال آدمیزاد هست ایشالا موفق میشی
وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
این کتابی که گفتم بخون راهکارهای خوبی داره به من خیلی کمک کرد اینجا هم دیدم بعضی ها خوندن و حس منو دارند تمامی کائنات هوشمند هست وقتی خواسته معقول و پر از مصلحت داشته باشی بهت کمک میکنه بهش برسی اما اگه بخوای خلاف صلاح و مقتضیات رفتار کنی با همه نیرو جلوت می ایسته اما در واقع داره کمکت میکنه که راه درست را پیدا کنی به نشانه ها توی زندگی دقیق شو راهت را پیدا میکنی دایم با خودت تکرار کن خدا بهترینه و بهترین را برای من میخواد وقتی خدا در برابر فریاد ما سکوت کرده میخواد بگه تو هم سکوت کن و با آرامش منتظر نشونه من باش اما ما برعکس دایم داد و فریاد میکنیم
وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
عزیزم احتیاجی نیست تمام اون نمازها و عبادات رو یدفعه شروع کنی اول با روزی ده تا صلوات شروع کن خدا زودتر از اونچه فکرشو بکنی سراغت میاد برای مثبت اندیشی هم از روزی ده دقیقه ورزش و یه تغییر کوچولو تو محیط خونه شروع کن بعد به مرور بیشترش کن