2777
2789
عنوان

خواهش میکنم کمکم کنین واقعا سردرگمم

| مشاهده متن کامل بحث + 1269 بازدید | 42 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم توی زندگیم یه بار یه چیزی رو به زور از خدا خواستم..خدا داد اما چه دادنی!!!!!!با کلی مشکلات که بعد از مدتی ازم گرفتتش البته خدارو شکر وگرنه معلوم نبود چه بلایی به سرم میومد..اما نا امید نشدم ارتباطم رو با خدا بهتر کردم از اون به بعد انگار وارد بهشت شدم با اینکه شرایط سختی داشتم...توی سختیها شیطون خیلی آدمو اذیت میکنه تا ما ناامید بشیمو از خدا دور بشیم اما باید برعکس وسوسه هاش حرکت کرد..من بهت توصیه میکنم استغفارو صلوات زیاد داشته باشی..با امام زمان هم مثل یه پدر راحت دردودل کنی..یه وقتایی وضو بگیرو بشین سرسجاده با خدا راحت حرف بزن از هرچیزی که دوست داری گریه کن که خیلی کمکت میکنه...فقط ناامید نشو..هرچه قدر هم که بد باشی که مطمنا نیستی خدا همیشه دوستت داره و آغوشش برات بازه..مشکلات توی زندگی برای همون هست مهم اینه که چه طوری باهاش برخورد کنیم
CafeMom Tickers
موفق باشی عزیزم
من این احوالات را 13 -14 سال پیش تجربه کردم اما برعکس تو به حاجتم نرسیدم
خیلی خودم رو اذیت کردم که اگه خدا حاجتم را میداد چنین و چنان میشد
تقریبا 7 سال بعد به این نتیجه رسیدم که چه خوب شد نداد
اما 7 سال از عمرم به تیرگی گذشت کم کم سعی کردم به خودم کمک کنم که این اتفاق دوباره نیوفته
خیلی کتاب خوندم خیلی راهای متفاوت امتحان کردم
دست آخر به این نتیجه رسیدم باید تلاش کنم برای خواسته هام بعد بشینم کناری و فقط به خدا و کائناتش توکل کنم تا بهترین جواب را بگیرم ولو اینکه اون جواب مخالف خواسته من باشه اما حتما بهترینه
وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
مامی ناناز جان مسلما باید خواسته هامون را از خدا بخواهیم اما از جایی که ما نمیتونیم آینده راببینیم و مصلحتمون را فقط در زمانی که دراون هستیم میبینیم بهتره از خدا بخواهیم اما برای نوع جواب و زمان جواب تعیین تکلیف نکنیم بهتره بخواهیم بهترین را به ما بده ممکنه ظاهرا اون بهترین برخلاف خواسته ما باشه اما بعدا میفهمیم که صلاحمون بوده
زورکی خواستن یعنی تمام لحضاتتو درگیرش بودن یعنی اگه نشه دنیا تمومه یعنی فقط همین ودیگه هیچی بدونه اینکه جوانب کار یا مصلحتمون رو در نظر گرفته باشیم...من وقتی از خدا چیزی میخوام دعا میکنم اگه مصلحتم توشه بهم بده یا بهم صبربده
CafeMom Tickers
من مدتی هست اینطوری دعا میکنم که خدایا بهترین را در بهترین و مناسبترین زمان به من بده
اینطوری خیلی آرامش دارم