2777
2789
عنوان

خواهش میکنم کمکم کنین واقعا سردرگمم

| مشاهده متن کامل بحث + 1269 بازدید | 42 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره ...سخت هست اما بهتر از اینه که عواقب به زور خواستن رو بکشی البته شامل توسل به حضرات هم میشه ها بعضی هام بازور نذر میگیرن ...باید توی نذر کردن هم بگیم انشاا... این نذر منو شرایطمو طوری تغیر بده که لایق این اتفاق بشم یا به مصلحتم بشه
CafeMom Tickers
وندا91

1392/1/9 12:29 ب.ظ

من مدتی هست اینطوری دعا میکنم که خدایا بهترین را در بهترین و مناسبترین زمان به من بده
اینطوری خیلی آرامش دارم
خدایا تو بساز...خودت بسازی قشنگ تره❤🤩🙃🙏
stylish جان
این قضیه که به قول خودت حاجتت را به زور گرفتی میتونه دوتا نیمه پر داشته باشه. اول اینکه شاید به زور نگرفتی و قرار بوده به هرحال به اون حاجت برسی حتی اگر وقتی بهش رسیدی خوب از کار درنیامده. شاید رشد روحی تو در این حاجت بوده و این حالی که الان داری یه چالشه که درنهایت تو را به رشد روحی و شناخت والایی از خداوند میرسونه.
دوم اینه که حتی اگر به زور هم گرفته باشی خدا نمیخواسته عقوبتت کنه یا با تو لجبازی کنه که حاجتت را داده. شاید خدا وقتی بی قراری تو را دربرابر حاجتت دیده درست مثل مادری که دلسوزیش به منطقش غلبه میکنه از درِ رحمتش و نه حکمت مطلقش آرزوتو برآورده کرده تا وقتی به مصلحت نبودن آرزوتو دیدی خودت از خواسته خودت دست برداری و بخاطرش بیش از این رنج نکشی.
نمیگم تحلیلم درسته چون من کی باشم که کارهای خدا را توجیح کنم ولی چیزیه که به ذهنم میرسه و امیدوارم آرومت کنه.
عزیزم خدا را از درِ رحمتش صدا کن. عقل ما برای توجیه کارهای خداوند براساس عدالت یا عقوبت کنندگیش واقعا ناتوانه.
مطمئن باش خدا بخاطر چیزی که حتی به زور ازش خواستی بهت خشم نگرفته و خدایی که حاجتت را داده هرکار دیگری ازش بخوای میتونه بکنه و در زندگی چه امیدی بالاتر از این...
وندا 91 عزیز
میشه یه سوال بپرسم؟ آیا تو هم اون آرزویی را که بهش نرسیدی به زور از خدا میخواستی و میگفتی همین و لاغیر؟ چه مدت برای مشکلت دعا کردی؟ عزیزم قصد فضولی ندارم. بخاطر مشکل خودم سوال میکنم.