2777
2789
عنوان

رشته

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 49 پست
اره دیگه اگه همون دکتر بیهوشی باشه خب مطب دارن دیگه من خودم قبل عمل بینی به مطب یه دکتر بیهوشی رفتم ...

اون تخصص بیهوشی فرق داره با کارشناس بیهوشی ها😅

اینجا حتی تا دکترا ندارن ادامه تحصیل بدن. 

We are just passengers, on a train. We are all fading away. 
هوشبری و مطب؟ جدی؟ 😦

اینو منم شنیده بودم.البته میگن کار هوشبری استرس بالایی داره اگه خطا کنی ممکنه جون بیمارو بگیری.ولی خب پزشکیم همینه چرا برا اون زیاد نمیترسن و همه دست وپا میزنن.

متولد ۷۷ نیستم 😊همینطوری نوشتم سنم یه چندسالی بالاتره

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نمیدونم دیگه هرکی یه چی میگی موندم.یعنی هوشبری شیفت نداره؟ نه من حتی شنیدم دندونپزشکاش اگه بدپرکنن ...

هوشبری هم شیفت داره ولی نه همیشه فقط تا وقتی که مبتدی هستی برای دندون هم اره درسته اگه بد کار انجام بدی برخورد میکنن ولی خب از لحاظ درامد بهتره 

ولی حالا چرا اونجا ؟ کار و تحصیل توی یه کشور دیگه اونقدرها هم اسون نیست 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
اینو منم شنیده بودم.البته میگن کار هوشبری استرس بالایی داره اگه خطا کنی ممکنه جون بیمارو بگیری.ولی خ ...

واقعا اینجور شغل ها تیپ شخصیتی های خاصی رو می‌طلبه ولی هوشبری امکان نداره مطب داشته باشه😁

قانونم گیر نده اخلاقیات چی میشه پس؟  بنظرم آدم تو هر کاری بهترین باشه موفق محسوب میشه و حتما ب ...

ببین من هنر رو خیلی دوست دارم و میتونم توش خیلی پیشرفت کنم ولی الان ت  این کشور و تواین زمان من اگه برم دنبال این و بهترین باشم توش بخشیدا آیندم هیچ شده.چون دیکه وضع کشورمون برا همه مشخص شده دیگه

اون تخصص بیهوشی فرق داره با کارشناس بیهوشی ها😅 اینجا حتی تا دکترا ندارن ادامه تحصیل بدن. 

نمیدونم حالا ولی یکی از دوستای من پرستاری خونده بعد پشیمون شد همش میگفت وضع اونایی که هوشبری خوندن بهتره 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
واقعا اینجور شغل ها تیپ شخصیتی های خاصی رو می‌طلبه ولی هوشبری امکان نداره مطب داشته باشه😁

چرا من شنیدم .حالا شاید شریکی با دکتر این کارو کرده.متخصص بیهوشی بوده

ببین من هنر رو خیلی دوست دارم و میتونم توش خیلی پیشرفت کنم ولی الان ت  این کشور و تواین زمان من ...

دقیقا درسته، باید شغلی رو که حالا نزدیکترین تشابه رو به علاقت داره یا اینکه فکر میکنی بعدا میتونی بهش علاقمند بشی رو انتخاب کنی بعد که زندگیت رو روال افتاد بری دنبال علاقه اصلیت، منم دقیقا طبق علاقم نرفتم جلو☹️

هوشبری هم شیفت داره ولی نه همیشه فقط تا وقتی که مبتدی هستی برای دندون هم اره درسته اگه بد کار انجام ...

ولی یه خانومی داشت از شیفتاش مینالید البته نمیشناسمش ولی میگفت سابقه زیاد دارم

نمیدونم حالا ولی یکی از دوستای من پرستاری خونده بعد پشیمون شد همش میگفت وضع اونایی که هوشبری خوندن ب ...

این ممکنه درست باشه چون حجم کار پرستاری خیلی زیاده

ولی یه خانومی داشت از شیفتاش مینالید البته نمیشناسمش ولی میگفت سابقه زیاد دارم

بنظرم اگه اینجوریه برو با مشاور تحصیلی مشورت کن 

چرا من شنیدم .حالا شاید شریکی با دکتر این کارو کرده.متخصص بیهوشی بوده

متخصص بیهوشی اونیه که عمومی پزشکی شو خونده بعد تخصص بیهوشی گرفته نه اونی که فقط 4 سال کارشناسی هوشبری خونده باشه، حالا شریکی رو میگین شاید ولی اصلا مجور مطب به هوشبر ها نمیدن 

دقیقا درسته، باید شغلی رو که حالا نزدیکترین تشابه رو به علاقت داره یا اینکه فکر میکنی بعدا میتونی به ...

متاسفم‌نمیدونم چی بگم.فقط میگم خدا لعنتشون کنه .ای کاش بیشتر ازاستعداد جوونا استفاده میکردن.الان  رشته فقط شده تجربی و از بین تجربیام فقط دندون و دارو و پزشکی 

بقیه هیچن.خب مگه یه کشور فقط باید اینارو داشته باشه

بنظرم اگه اینجوریه برو با مشاور تحصیلی مشورت کن 

مشاورام خوددرگیری دارن.هرکی یه چی میگه

باور کن هیچی نمیدونن اونام دنبال پولن.یکی میکه هوشبری استرس داره نرو برو پرستاری.میرم پیش پرستار ازس بپرسم میگه بدرد نمیخوره برو هوشبری

متخصص بیهوشی اونیه که عمومی پزشکی شو خونده بعد تخصص بیهوشی گرفته نه اونی که فقط 4 سال کارشناسی هوشبر ...

بله منظور کارشناس هوشبری بود نه دکتر هوشبری.اتفاقا میگن یکی از شاخه های پردرامد پزشکی همون دکتر هوشبری بودن